Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, noi detalii despre relația cu Viviana Sposub! Cum se înțeleg, de fapt, în spatele camerelor de filmat

Ruxi și Viviana Sposub
Ruxi și Viviana Sposub

Roxana Erdei dezvăluie adevărata relație pe care o are cu fosta sa bună prietenă, Viviana Sposub!

Ruxi și Viviana Sposub au fost bune prietene în trecut, însă anumite lucruri le-au distanțat, dar destinul a făcut ca cele două să se reîntâlnească și nu oriunde, ci chiar în platoul senzaționalului show de modă de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”. Între timp, cele două concurente au devenit rivale, dar nu înainte să dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, între ele. Se pare că la mijloc a fost prezent un bărbat, dar detaliile pe care le-au oferit acestea telespectatorilor sunt eronate, astfel că nimeni nu înțelege care este relația lor în spatele camerelor de filmat.

Roxana Erdei și-a făcut curaj și a vorbit despre cum se înțelege în realitate cu Viviana Sposub!

Citeste si: Iubita lui Livian de la Puterea dragostei este însărcinată? Cum a dat tânărul marea veste: „E gravidă muierea mea”

Ruxi și Viviana Sposub
Ruxi și Viviana Sposub[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, noi detalii despre relația cu Viviana Sposub!

După o bună perioadă de timp în care au avut mari neînțelegeri, scandalul dintre Viviana și Ruxi s-a mai aplanat, rămânând ironiile și înțepăturile în privința ținutelor cu care s-au afișat în competiției.

În cadrul unui interviu acordat revistei VIVA, Ruxi a oferit câteva detalii în legătură cu fosta ei amica, Viviana Sposub.  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Cum am spus, nu sunt un om ranchiunos și nu, nu ne evităm, cel puțîn eu nu fac acest lucru.  Dacă avem ceva de comunicat, o facem, dacă nu, nu.

Nu există resentimente, cel puțin din partea mea. Probabil există doar o doză de sarcasm uneori, dar nu pun la suflet astfel de situații. Prefer să îmi concentrez energia, creativitatea să fac alte lucruri care chiar îmi fac plăcere", a răspuns Ruxi la întrebarea legată de relația pe care o are acum cu Viviana Sposub.

Citeste si: Daria Radionova și Pooyan Mokhtari s-au despărțit! Tânăra a șters toate pozele cu el

Viviana Sposub
Viviana Sposub[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Ruxi, despre jurații de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Încă din primele ediții, Roxana Erdei a avut impresia că Tibi Clenci nu o place absolut deloc. Surprinzător pentru ea a fost și atunci când a primit din partea acestuia nota 1 într-o ediție, motiv pentru care s-a descurajat enorm, ea fiind obișnuită să ia punctaj maxim aproape de fiecare data la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Pe jurați în fiecare zi îi descopăr altfel, le văd altă fațetă a personalității. Sunt că niște cameleoni.  Îmi sunt foarte dragi, apreciez comentariile lor, învăț din ce spun și, chiar dacă nu am fost de acord cu acea notă, eu tot îl plac pe Tibi Clenci!”, a mai spus Ruxi pentru sursa citată anterior.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Florin Ristei și Naomi Hedman, gata să facă pasul cel mare? Ce planuri au îndrăgostiții: „Mă pregătesc pentru că a zis că...”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Anamaria Prodan, imagini de senzație din Dubai! Ce spune sexy-impresara despre viitorul ei: „Mă voi mărita imediat!”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies