Rugaciunea zilnica a Sfantului Filaret al Moscovei!


Rugaciunea zilnica a Sfantului Filaret al Moscovei!

Aceasta rugacine arata cat de fragil si lipsit de putere este omul, care doar sub mana lui Dumnezeu isi implineste menirea.

 

Doamne, nu stiu ce sa cer de la Tine. Tu unul stii de ce am nevoie, Tu ma iubesti pe mine mai mult decit pot sa Te iubesc eu pe Tine. Parinte, da robului Tau cele ce singur nu stie a le cere. Nu indraznesc sa cer nici cruce, nici mingiiere: numai stau inaintea Ta. Inima mea e deschisa Tie; Tu vezi trebuintele mele pe care nu le stiu eu.
Vezi si fa dupa mila Ta. Loveste-ma si ma tamaduieste, doboara-ma si ma ridica. Ma cutremur si tac cu evlavie inaintea vointei Tale sfinte si a cailor Tale celor nepatrunse pentru mine. Ma aduc Tie jertfa, nu am alta dorinta decit numai sa fac voia Ta; invata-ma sa ma rog, singur roaga-Te in mine! Amin.
Sursa: doxologia.ro

Doamne, nu stiu ce sa cer de la Tine.

Tu unul stii de ce am nevoie, Tu ma iubesti pe mine mai mult decit pot sa Te iubesc eu pe Tine. Parinte, da robului Tau cele ce singur nu stie a le cere. Nu indraznesc sa cer nici cruce, nici mingiiere: numai stau inaintea Ta. Inima mea e deschisa Tie; Tu vezi trebuintele mele pe care nu le stiu eu. Vezi si fa dupa mila Ta. Loveste-ma si ma tamaduieste, doboara-ma si ma ridica.
Ma cutremur si tac cu evlavie inaintea vointei Tale sfinte si a cailor Tale celor nepatrunse pentru mine. Ma aduc Tie jertfa, nu am alta dorinta decit numai sa fac voia Ta; invata-ma sa ma rog, singur roaga-Te in mine! Amin.

Sursa: doxologia.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Care sunt perioadele zodiilor. Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

Imagini bombă! Cum arată copilul SECRET al unei vedete din România!

CITEȘTE: Ce înseamnă oja semipermanentă cu apex

CITEȘTE: Ce trebuie să mănânci ca să slăbești 1 kg pe săptămână

CITEȘTE: Rețete cu sos bechamel, gustoase și ușor de preparat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu. Cum arata atunci cand s-a lansat în televiziune

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri