Rugaciunea care ii da speranta Denisei Manelista! O spune de doua ori pe zi si se linisteste! Ii este adresata lui Arsenie Boca si multi spun ca are efecte miraculoase! EXCLUSIV!


Afectiunea grava la ficat de care sufera Denisa Manelista nu mai este un secret pentru nimeni. Este subiectul care tine prima pagina a ziarelor de mai bine de doua luni, in fiecare zi aparand noi si noi informatii despre evolutia bolii.

 

In paralel cu tratamentul medical clasic pentru afectiunea de care sufera, frumoasa blonda a apelat si la medicina alternativa, anumite produse naturiste ameliorandu-i durerile si dandu-i energie, potrivit unor surse din apropierea ei. Solista are puterea sa zambeasca insa gratie gandurilor bune ale fanilor care i-au scris sute de mii de mesaje de incurajare, ba chiar s-au oferit sa-i doneze o parte din ficat in cazul in care ar avea nevoie, scrie WOWbiz.ro.

Mai mult decat atat, inainte sa adoarma si imediat dupa ce deschide ochii, protagonista noastra se roaga. Se roaga in lacrimi pentru viata ei si, desi i-au fost recomandate zeci de rugaciuni, o prefera pe cea pentru sanatate catre parintele Arsenie Boca." Sfinte Preacuvioase Părinte Arsenie, îndreptător al sufletelor noastre şi tămăduitor al bolilor sufleteşti şi trupeşti, ca cel ce ai fost împodobit cu adânc de cunoaştere a făpturii omeneşti, te rugăm în vreme de durere şi mâhnire, cauta cu milă spre noi păcătoşii fiii tăi duhovniceşti şi mijloceşte către Preabunul nostru Mântuitor, iertare de păcate şi vindecare de toată neputinţa.

Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneală în faţa Tronului Ceresc, te chemăm cu mare de lacrimi, dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească şi trupească, spre mântuire şi sfinţire, le vom dobândi prin tine, cel ce ne-ai încredinţat prin aceste cuvinte: “Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să vă ajut mai mult ca şi până acum”.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Rugaciune pentru cei bolnavi! Preotul a invatat-o pe Denisa Raducu sa o spuna

Acuzații grave! Cine încearcă să-i fure acum averea lui Petrică Mâțu Stoian

Decizie de ultima ora! Denisa Raducu a fost trimisa acasa de doctori! Nu se mai poate face nimic

Sătulă de scandalurile din familia ei, Denisa Raducu a cedat! Detalii incredibile au ieşit la iveală

Imagini exclusive cu Denisa Raducu pe patul de spital, in timpul controlului medical

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce Accesorii și Piese Vestimentare Trebuie Excluse din Ținutele Business

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri