Roxana Nemeș, în scandal cu Oana Radu și Cristina Şişcanu! "Încălțato! Întoarce-te la călăritul de pe Google! Tu știi bine să călărești!"


Jigniri inimaginabile la Bravo, ai stil – Celebrities! între trei concurente aprige la mânie!


In articol:

Nu există ediție a emisiunii Bravo, ai stil Celebrities! fără să nu fie un conflict izbucnit în platou, în culise sau pe holurile studioului, între concurentele emisiunii.

Mereu au de împărțit certuri de la cele mai mărunte lucruri până la cele mai mari, există orgolii imense și o luptă aprigă pentru steluțele obținute de la jurați, iar comentariile pe care și le fac între ele după

defilări nu contenesc. Pentru că nu se lasa mai prejos niciodată, Roxana Nemeș a pornit un scandal cu Oana Radu și Şişcanu!

Supărată la culme pentru faptul că Oana Radu i-a adus o serie de reproșuri pentru salopeta ei de piele, Roxana Nemeș a sărit la atac că o leoaică ce se simte încolțită de alte fiare. Pentru simplul motiv că Oana i-a spus că ea nu ar putea purta această salopetă pentru că nu ar avantaja-o, Roxana a început s-o jignească direct lansând aluzia că aceasta ar fi grasă…

Scandalul a pornit între Roxana Nemeș, Oana Radu și Cristina Şişcanu, de la un lucru banal și au ajuns să își jignească inteligența!

Oana Radu in scandal cu Roxana Nemes
Oana Radu in scandal cu Roxana Nemeș[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Tonciu a părăsit platoul "Bravo, ai stil! Celebrities!" cu ochii în lacrimi!

Oana Radu: “Eu ți-am făcut un compliment și tu m-ai făcut grasă! Încălțato! Nu mai ieșim nicăieri..

și pe lângă faptul că nu mai ieșim nicăieri o să ne întoarcem la Google și călărit pentru că.. Da! Călărești foarte bine!”

Roxana Nemeș: “N-ai de unde să știi! Crede-mă!”

Roxana Nemeș și Oana Radu la cuțite în paltou
Roxana Nemeș și Oana Radu la cuțite în paltou[Sursa foto: Captură KANAL D]

Oana Radu: “Ba da! Am văzut că știi foarte bine! (…) Tu te-ai grăbit să mă jigneșți pe mine, în condițiile în care eu voiam să îți fac un compliment! Ce vrei să îți spun că turul pantalonului îți stă bine?! Că zici că ai un ….

în pantaloni! Ce vrei să spun dacă nu-ți stă bine? Adică toate sunt aici proaste în paltou, numai tu ești deșteaptă? Află că este tocmai invers! Ești proastă!”, a conchis Oana Radu nevoasa la maximum.

În interval testimonial Roxana Nemeș a precizat: “Dar nu este prima dată când mă face Oana Radu proastă! Dacă atâta știe?! Hai să îți zic ceva! Din experiența mea cu oamenii de până acum la 31 ani, că nu le știu pe toate.. Sincer omul dă afară exact ce are el înăuntru! Frustrările lui..”

Citeste si: Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu au scos artileria grea, la Bravo, ai stil! Celebrities! "Joci pervers pe la spate!”

În scandalul celor două, Deea Condrea a ținut partea Oanei Radu și a fost întreruptă brusc de Cristina Şişcanu. Pentru că și-a permis aceast lucru, Roxana Nemeș a ținut s-o pună la punct.

Cristina Şişcanu nervoasă pe Roxana Nemeș
Cristina Şişcanu nervoasă pe Roxana Nemeș[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Şişcanu: “Ascultă și tu măcar odată, Roxana! Taci odată să vorbească Deea!”

Roxana Nemeș îi răspunde acid Cristinei
Roxana Nemeș îi răspunde acid Cristinei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Roxana Nemeș: “Taci?! Dar cine ești tu, femeie? Cum îmi spui tu mie să tac?! Dar cine te crezi, Cristina Şişcanu?! Unde ai crescut? Ai acțiuni la Kanal D, de mă trimiți acasă?! Săracele de voi cine vă suportă acasă..”, a comentat Roxana plină de furie.


Abonează-te pe

Citește și:

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri