Roberta, ceartă în online cu fosta iubită a lui Sebastian. Tânăra, deranjată că ar fi fost comparată. „Nu vreau să trăiesc în stresul acesta, nu pot.”

Roberta, ceartă în online cu fosta iubită a lui Sebastian. Tânăra, deranjată că ar fi fost comparată. „Nu vreau să trăiesc în stresul acesta, nu pot.”
Roberta, ceartă în online cu fosta iubită a lui Sebastian. Tânăra, deranjată că ar fi fost comparată. „Nu vreau să trăiesc în stresul acesta, nu pot.”

Roberta a izbucnit, după ce fosta parteneră a lui Sebastian i-a comentat pe rețelele de socializare.

Roberta și Sebastian au avut o discuție aprinsă după ce tânăra s-a arătat deranjată de faptul ca fost parteneră a lui i-a comentat pe rețelele de socializare și a întrebat-o dacă seamănă cu ea. Sebastian i-a spus că putea să nu răspundă la acel comentariu, dar Roberta s-a arătat deranjată și a menționat că nu are cum să o compare nimeni cu fosta lui iubită vreodată.

Roberta: O femeie a comentat pe Tik-Tok-ul meu să îl întreb pe el dacă semăn cu ea și am zis că nu există termen de comparație, pentru că nu

ai cum să compari două femei niciodată.

Sebastian: Puteai să nu răspunzi la comentariul acela.

Roberta: Cum să nu răspund? De ce să nu răspund? Păi mă compară pe mine cu fosta ta cineva în viața asta? Nu există. Nu am cum să fiu comparată cu nimeni, niciodată. Și a dat-o urât, ca și cum ea ar fi specială pentru el toată viața.

Patrick: Cred că e mama copilului lui, acolo a vrut să puncteze.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Roberta spune că nu poate să trăiască cu stresul că fosta lui Sebastian ar putea să intervină între ei

Citește și: Alexandra și Gagea, discuție despre faptul că Denisa s-ar fi supărat din cauza jocurilor făcute de tânăr. „Mi s-a părut ofensată că a fost provocare.”

Sebastian Casa Iubirii
Sebastian Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Cum o consolează băieții din Casa Iubirii pe Ștefania, după ce Cosmin a fost descalificat. De ce vrea tânăra să plece acasă? „Încă am acolo voința să îl cred.”

Patrick a comentat și el și a spus că i se pare un gest deplasat ceea ce-a făcut fosta parteneră a lui Sebastian, iar Roberta s-a aprins spunând că aceasta caută atenție în live-uri și pe rețelele de socializare, iar oamenii din mediul online i-au dat de înțeles că cei doi încă păstrează legătura.

Ea nu își dorește să trăiască în permanență cu acest stres.

Roberta: Nu înțeleg de unde până unde vii la mine pe Tik-Tok să comentezi tu.

Patrick: Da, urât din partea ei.

Roberta: Păi pe bune. Cu ce chestie faci treaba asta în condiția în care înainte a făcut live-uri, ea caută atenție, se bagă peste tot singură, face live-uri, îmi dă mie comentarii.

Mă cert cu toată lumea dacă e cazul. Se bagă ea și lasă de înțeles că ea încă vorbește cu el. Vine lumea, îmi dă mesaje și lasă de înțeles că mai păstrează legătura cu el. Nu vreau să trăiesc în stresul acesta, nu pot.  Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum o consolează băieții din Casa Iubirii pe Ștefania, după ce Cosmin a fost descalificat. De ce vrea tânăra să plece acasă? „Încă am acolo voința să îl cred.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies