Alexandra și Gagea, discuție despre faptul că Denisa s-ar fi supărat din cauza jocurilor făcute de tânăr. „Mi s-a părut ofensată că a fost provocare.”

Alexandra și Gagea, discuție despre faptul că Denisa s-ar fi supărat din cauza jocurilor făcute de tânăr. „Mi s-a părut ofensată că a fost provocare.”
Alexandra și Gagea, discuție despre faptul că Denisa s-ar fi supărat din cauza jocurilor făcute de tânăr. „Mi s-a părut ofensată că a fost provocare.”

Alexandra și Gagea au avut o discuție despre cum a perceput Denisa jocurile făcute de el.

De curând, în Casa Iubirii a intrat o nouă curentă, Denisa, care l-ar fi avut în topul său și pe Gagea, de care ar fi fost interesată să îl cunoască. Acesta a avut o discuție cu Alexandra în care i-a spus că băieții l-au provocat să îi dea de înțeles că o place și să-i spună anumite lucruri, mai ales pe baza topului făcut de ea, iar Alexandra a spus că Denisa a părut deranjată de faptul că a fost doar o provocare și că ea și-ar fi dorit ca discuția să fie una reală.

Gagea: Am intrat în joc, să zic așa, în provocare, el m-a provocat să dau de înțeles că îmi place de ea și să spun anumite chestii.

Alexandra: Cum ar fi?

Gagea: Dacă ai fost real topul pe care l-ai făcut când a venit, ca să nu fi spus doar de dragul de a spune topul, că mie mi-ai stârnit anumite chestii.

Înțelegi?

Alexandra: Înțeleg.

Gagea: Dar băieții, din câte am văzut, au luat-o în serios. Ei ziceau că au văzut că îmi place cu adevărat de ea. M-ar fi bucurat să vezi sau să ți se povestească și apoi să tragi concluzii, după să îți povestesc eu.

Alexandra: Nu, nu mi-a spus asta.

Doar ea, repet, părea deranjată că ar fi fost o provocare. Acum, din ce înțeleg că i-ai spus, nu și-ar fi dorit să fi fost o provocare, ci să fi fost real. Înțeleg eu.

Gagea: Nu știu, nu am apucat să îi spun.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alexandra: Așa mi s-a părut ofensată că a fost provocare doar și că discuția nu a fost reală.

Gagea: Aa, ea ar fi vrut ca discuția să fie reală?

Alexandra: Mie așa mi-a părut. Poate greșesc, așa a părut din ce a povestit ea la masă. Eram toate fetele, nu doar noi două.

Îl vede Alexandra pe Gagea împreună cu Denisa?

Citește și: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”

Alexandra
Alexandra[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”

Gagea a ținut să îi ceară părerea sinceră Alexandrei dacă l-ar vedea cu Denisa, iar tânăra a spus că în niciun caz și că nu este genul lui.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Gagea: Și tu ce părere ai de Denisa?

Alexandra: Nu am nicio părere. E ok.

Gagea: Tu sincer, m-ai vedea pe mine tiparul ei?

Alexandra: Nu, clar, nici vorbă. Sunteți firi total diferite. Nu v-aș vedea.

Gagea
Gagea[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies