Reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere. Aşa vei avea o piele catifelată

Reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere. Aşa vei avea o piele catifelată
Reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere. Aşa vei avea o piele catifelată

Prepară singură aceste reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere. Tenul tău va arăta mult mai bine. Te fereşti astfel de produsele care conţin substanţe chimice dăunătoare şi economiseşti banii pe care i-ai da pe cosmetice ecologice scumpe.

Pe lângă produsele de hrănire şi hidratare a pielii, avem nevoie şi de exfoliere sau de gomaj, aceasta fiind un bun tratament pentru îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţă pielii, care dau un aspect nemătăsos pielii.

Un exfoliant excelent poate fi combinaţia dintre sare bine măcinată, ulei presat la rece şi ulei esenţial pentru aroma-terapie sau parfum. Iată două reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere:

Reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere: Exfoliant cu sare de mare

“Pentru a realiza propriul exfoliant, se combină o ceaşcă de sare fină de mare sau sare de Himalaya, 1/3 cană ulei presat la rece (floarea soarelui, măsline, cocos etc.) şi 10-15 picături de uleiuri esenţiale de alegere. În cazul în care dorim o relaxare a sistemului nervos şi un somn bun, putem opta pentru ulei de lavandă, de exemplu.

Recomandabil este să nu se folosească mai mult de două sau trei uleiuri în combinaţie dacă dorim efecte terapeutice. Totul se amestecă bine.

Când întregul conţinut devine omogen, se depozitează într-un recipient care se păstrează la duş. Produsul se dă pe piele, imediat după duş. Se poate folosi o mănuşă lufa pentru a freca pielea şi a activa circulaţia sanguină”, spune profesoara de yoga Dana Ţupa.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Baba Vanga, ultimele previziuni pentru femeile din zodiac, până în anul 2050

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cele mai bogate zodii din tot horoscopul. La ei trag toţi banii

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies