Reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere. Aşa vei avea o piele catifelată

Reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere. Aşa vei avea o piele catifelată
Reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere. Aşa vei avea o piele catifelată

Prepară singură aceste reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere. Tenul tău va arăta mult mai bine. Te fereşti astfel de produsele care conţin substanţe chimice dăunătoare şi economiseşti banii pe care i-ai da pe cosmetice ecologice scumpe.

Pe lângă produsele de hrănire şi hidratare a pielii, avem nevoie şi de exfoliere sau de gomaj, aceasta fiind un bun tratament pentru îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţă pielii, care dau un aspect nemătăsos pielii.

Un exfoliant excelent poate fi combinaţia dintre sare bine măcinată, ulei presat la rece şi ulei esenţial pentru aroma-terapie sau parfum. Iată două reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere:

Reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere: Exfoliant cu sare de mare

“Pentru a realiza propriul exfoliant, se combină o ceaşcă de sare fină de mare sau sare de Himalaya, 1/3 cană ulei presat la rece (floarea soarelui, măsline, cocos etc.) şi 10-15 picături de uleiuri esenţiale de alegere. În cazul în care dorim o relaxare a sistemului nervos şi un somn bun, putem opta pentru ulei de lavandă, de exemplu.

Recomandabil este să nu se folosească mai mult de două sau trei uleiuri în combinaţie dacă dorim efecte terapeutice. Totul se amestecă bine.

Când întregul conţinut devine omogen, se depozitează într-un recipient care se păstrează la duş. Produsul se dă pe piele, imediat după duş. Se poate folosi o mănuşă lufa pentru a freca pielea şi a activa circulaţia sanguină”, spune profesoara de yoga Dana Ţupa.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Baba Vanga, ultimele previziuni pentru femeile din zodiac, până în anul 2050

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cele mai bogate zodii din tot horoscopul. La ei trag toţi banii

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies