Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim! „Pâinea poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține.”
Află din rândurile următoare cum prepară Adina Alberts rețeta de pâine sănătoasă.
Doctorul Adina Alberts a vorbit în mediul online despre cât de important este să consumi o pâine de calitate, gustoasă, dar și sănătoasă.
„ Pâinea este un aliment de bază. Pâinea este foarte hrănitoare, dar poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține sau dacă această pâine pe care o luăm din comerț conține prostii. Din nefericire, făinurile de grâu care există în comerț, acelea care au triplu 0, ele sunt albe, sunt imaculate, sunt nemaipomenite.
Produsul obținut din aceste făinuri este crescut frumos, este elastic, are toate calitățile din lume ca să fie aspectuos și gustos, dar din păcate nu este sănătos. Făina de grâu nu este albă, nu este albă complet. Făina de grâu este ușor gri, un alb murdar. Aceea este făina de grâu bio, aceea este făina de grâu sănătoasă .”, a explicat Adina Alberts pe Facebook.
Astfel, specialistul în domeniu ne îndeamnă să ne facem acasă propria noastră pâine și vine în ajutorul nostru cu o rețetă delicioasă de pâine de casă.
Adina Alberts a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ O frământ cu mâinile. Nu am nevoie de niciun fel de utilaj. Nici nu are nevoie de frământare prea mare, prea îndelungată, nu este nevoie. Zahărul îl folosesc să dizolv drojdia. Sarea o pun peste făină.
Drojdia dizolvată o pun peste făină cu apa călduță și amestec, frământ timp de maxim 5 minute. Pun ulei de măsline și această compoziție, peste care adaug ce vreau eu să adaug, se pune această cocă la crescut în frigider timp de 12 ore minim în frigider. A doua zi de dimineață, încălziți cuptorul bine, cel puțin 15-20 de minute înainte. Ideal ar fi la 180 de grade. Puneți o tăviță cu apă în cuptor, pe fundul cuptorului, astfel încât să se creeze abur în cuptor.
Așezați pâinea într-o tavă și puneți-o în cuptor. Se coace în 25-30 de minute, depinde de mărimea pe care ați dat-o acestei pâini .”, a spus doctorul Adina Alberts pe Facebook.
Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim! „Pâinea poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține.”