Reţetă originală de tobă de casă. Are gustul autentic românesc

Reţetă originală de tobă de casă. Are gustul autentic românesc
Reţetă originală de tobă de casă. Are gustul autentic românesc

Bucatele traditionale umplu mesele romanilor in perioada sarbatorilor, iar dintre acestea, cele mai populare sunt preparatele din carne de porc. De aceea, pentru un festin cat mai imbelsugat, va propunem cea mai buna reteta de toba de casa.

Mod preparare:

Pentru toba de porc traditionala, facuta in stomac de porc, se curata bine stomacul de porc de membrana interioara. Cea mai simpla metoda, si cea recomandata, este curatarea cu sare grunjoasa. Dupa ce se freaca bine, se spala si se lasa o ora in apa cu otet si ceapa taiata felii, pentru neutralizarea mirosului. Scoatem apoi stomacul si il clatim bine, potrivit culinar.ro. In cazul in care cumparati stomacul de porc pentru toba, il puteti gasi in macelarii gata curatat.

Citeste continuarea aici.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Reţetă de cozonac de post. Cel mai simplu mod în care îl poţi prepara

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Prajitura Regina Maria: reteta veche din caietele strabunicelor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies