Rețetă delicioasă de pandișpan cu vișine. Care este secretul pentru cel mai pufos pandișpan?


Pandișpanul cu vișine este o adevărată delicatesă, care se poate prepara într-un timp foarte scurt. V-ați gândit să căutați rețeta simplă preparată chiar de Ana Urucu?


In articol:

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de pandișpan cu vișine, realizată de Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru un pandișpan cu vișine, preparat exact pe gustul vostru.

 

Pandișpanul cu vișine  este un desert care se poate prepara într-un timp chiar foarte scurt, dacă veți ține cont de doar câțiva pași simpli. Acest preparat are un gust deosebit de gustos și este unul dintre cele mai preferate deserturi, având o textură atât de pufoasă și un gust cu totul și cu totul delicios.

În plus, datorită faptului că nu veți avea nevoie nici de prea multe ingrediente pentru a prepara această rețetă, o veți putea realiza cu ușurință chiar la voi acasă. Prin

urmare, haideți să trecem la treabă și să pregătim împreună cea mai gustoasă rețetă de pandișpan cu vișine!

pandispan cu visine moale

Pandispan cu visine

[Sursa foto: pexels]
pandispan cu visine moale

Pandispan cu visine

[Sursa foto: pexels]

Citeste si: 4 salate de crudități pentru slăbit. Le vei adora

Rețetă de  Pandișpan cu vișine

Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii  Well Done  a canalului  theExclusive ( Kanal D ), a realizat cea mai simplă rețetă de pandișpan cu vișine, absolut delicioasă.

Ingrediente – Pandișpan cu vișine

Veți avea nevoie de următoarele  ingrediente: 4 ouă, 300 g de făină, 300 g de vișine fără sâmburi, 200 g de zahăr, coaja de la o lămâie, 100 ml de ulei, o esență de vanilie, un plic de praf de copt, puțin zahăr pudră (pentru decor) și 200 g de iaurt grecesc.

Mod de preparare - Pandișpan cu vișine

„Vom avea nevoie de un bol mare, unde începem cu făina, le punem toate în bol. Avem aici zahăr, praf de copt, puțină sare, ca în orice prăjitură. Peste făină, zahăr și praf de copt, punem cele 4 ouă, întregi, o esență de vanilie, radem și coaja de la o lămâie mai mică. Puteți să vă jucați cu aromele, și coaja de portocală dacă vă place.”

Până în acest moment rețeta de  Pandișpan cu vișine pare să fie mai mult decât ușoară, atunci când vine vorba despre adăugarea primelor ingrediente. Nu uitați de faptul că atunci când vine vorba despre coaja de lămâie, pe aceasta o puteți înlocui cu cea de portocală, în funcție de preferințe. Astfel, pandișpanul va avea o intensitate a gustului, mult mai aprofundată. Dar haideți să trecem și la pasul următor.

cea mai buna reteta de pandispan cu visine

Pandispan cu visine

[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Ce pește este cel mai bun pentru copii și cum poți să-l pregătești rapid și delicios

„Acum cu ajutorul unei spatule, o să amestecăm toate aceste ingrediente, iar apoi venim cu ultimele ingrediente. Asta este foarte simplă, punem și uleiul, 100 de mililitri de ulei și î ncorporăm bine totul, foarte, foarte bine. O să punem și iaurtul grecesc, gras. Î ncorporăm și iaurtul, cu ajutorul unui tel. Cam asta a fost tot.”

Datorită faptului că, așa cum a menționat și prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, am apelat la prepararea acestei rețete delicioase de  Pandișpan cu vișine, la adăugarea a doar câtorva ingrediente principale, timpul de preparare al acestui desert este unul de scurtă durată. De asemenea, de reținut este faptul că se recomandă să folosim un iaurt grecesc, însă care deține un nivel ridicat de grăsime. Astfel, pandișpanul cu vișine va ieși mult mai pufos la final.

reteta de pandispan cu visine

Pandispan cu visine

[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Cine este Gina Pistol. „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”

„Avem aici o tavă, în care turnăm compoziția de pandișpan. Îl nivelăm puțin, iar acum o să adăugăm vișinele. Ale mele sunt congelate, și o să punem cât mai multe... cu atât mai bune. Puteți folosi și puțină făină peste vișine, dacă doriți să nu se ducă prea mult la fundul tăvii.”

Un alt secret al acestei rețete de Pandișpan cu vișine, dezvăluit de  prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, ține de faptul că, dacă vă doriți ca vi ș inele să nu ajungă la mijlocul pandi ș panului, ci mai degrabă să rămână la suprafața acestuia, puteți presăra pe deasupra, puțină făină. Astfel, desertul își va păstra și aspectul delicios pe care trebuie să îl aibă.

pandispan cu visine

Pandispan cu visine

[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Rețetă delicioasă de spaghete carbonara. "O rețetă foarte bună și extrem de simplă!”

„Pandișpanul cu vișine este gata de cuptor, la 160 de grade Celsius, pentru aproximativ 50 de minute. Am scos pandișpanul din cuptor, s-a și răcit puțin, iar acum îl vom decora cu zahăr pudră. Sper că v-a plăcut rețeta mea de pandișpan cu vișine și vă urez poftă bună!”

Pandișpanul cu vișine este gata și se poate servi cald. Poftă bună!

Citeste si: Rețetă delicioasă de tartă cu căpșuni și mascarpone. "O rețetă foarte bună și foarte ușor de făcut!”


Abonează-te pe

Citește și:

Ce pește este cel mai bun pentru copii și cum poți să-l pregătești rapid și delicios

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

„Sunt cea mai mare cheltuitoare din familie”. La ce vârstă a câștigat chef Patrizia Paglieri primii săi bani

Rețetă delicioasă de spaghete carbonara. "O rețetă foarte bună și extrem de simplă!”

Rețetă delicioasă de tartă cu căpșuni și mascarpone. "O rețetă foarte bună și foarte ușor de făcut!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri