Reţetă de Paşti: Friptură de miel cu portocale


Reţetă de Paşti: Friptură de miel cu portocale. Pulpa de miel, se curata de pielita si grasime, se spala si se cresteaza in lung si-n lat.

Mod de preparare Friptura de miel cu portocale

Pulpa de miel, se curata de pielita si grasime, se spala si se cresteaza in lung si-n lat cu o taietura se 1 cm adancime la o distanta de 2-3 cm intre crestaturi. Se sareaza. Intr-o tigaie, se pune ulei de masline si apoi se adauga rozmarinul. Se lasa 2 minute. Cu acest ulei se va unge pulpa de miel.
Intr-o tava se pune pulpa de miel, 200 ml vin, foile de dafin, piperul si supa de legume. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incazit in prealabil, la 180 grade si se tine o ora si jumatate.

Citeste si: Ce să pui în apa în care fierbi ouăle de Paște, ca să se curețe foarte repede și frumos

Citeste si: Iată cum putem vopsi ouăle de Paște cu ingrediente naturale. Obținem un aspect mult mai frumos și sunt mult mai sănătoase decât vopseaua cu coloranți artificiali!

Dupa 45 de minute se intoarce pulpa. Intre timp, se rade coaja de la doua portocale, se desfac portocalele in felii si se storce sucul de la o portocala. Se pune intr-o tigaie 100 ml vin, portocala rasa si sucul de la o portocala, mierea de albine si feliile de portocale. Se tine pe foc 10 minute.

Cand friptura este gata, se scoate tava, se pune sucul de la friptura intr-o tigaie impreuna cu sucul de la o portocala si se tine 2 minute pe foc. Se scoate friptura si se stropeste cu acest suc. Fripturase serveste impreuna cu feliile de portocale si sosul lor.
Pofta buna!
Ingredientele si cantitatile le gasesti aici

DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Secretul parului des si sanatos al Andrei. Ce masca ieftina isi prepara acasa. Iata reteta

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri