Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea: „Miroase foarte bine!”

Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea: „Miroase foarte bine!”

Află din rândurile următoare cum prepară jurnalista rețeta sa de ciorbă de burtă.

Gabriela Cristea a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu o nouă rețetă. De data aceasta este vorba despre ciorba de burtă.

Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea

Citește și: Care este secretul Gabrielei Cristea pentru un ostropel de pui delicios. „Ce sos bun, excelent!”

Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea [Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce face Gabriela Cristea cu lămâile și portocalele rămase după ce le rade coaja. Secretul de care se folosește prezentatoarea TV. „Nu risipesc absolut nimic. Cât de bună va fi!”

Ingrediente:

  • oase de vită
  • morcovi
  • țelină
  • ceapă
  • foi de dafin
  • boabe de piper negru
  • burtă
  • 2 căpățâni de usturoi
  • 10 gălbenușuri de ou
  • un litru de smântână lichidă cu peste 30% grăsime
  • gogoșari
  • oțet
  • sare și piper

Mod de preparare:

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Citește și: Carmen de la Sălciua își strigă durerea la șase luni de la decesul tatălui său! Mesajul emoționant postat de artistă: „Te vom purta mereu în rugăciunile noastre”- kanald.ro

Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro

Am găsit niște oase de vită pe care o să le pun la fiert, pentru că trebuie să fiarbă 2-3 ore. Tot aici punem un morcov, un pic de țelină, o ceapă, 3 foi de dafin și piper întreg. Dăm la fiert pentru 2-3 ore. După 2 ore de fiert, legumele noastre sunt aproape terci. Le scot. Scot și oasele și păstrăm doar zeama. După ce am strecurat zeama, punem aici și burta, pe care am strecurat-o bine înainte și o lăsăm să fiarbă 40 de minute. Cât fierbe oala cu burta, eu am ras aici niște morcovi și o să îi pun în ulei la călit. Îi călesc bine. Am curățat și vreo 2 căpățâni de usturoi, pe care l-am pisat bine și o să îl punem în ciorbă. Am pus aici 10 gălbenușuri de ou și am mai pus un litru de smântână lichidă cu peste 30% grăsime. Feliez câteva felii de gogoșari. Am oprit ciorba și acum e momentul să o dregem. Am aici smântână și ou amestecate bine și acum luăm câte un polonic de supă, îl punem aici și amestecăm bine, ca să aducem smântâna cu oul cam la aceeași temperatură cu ciorba. Nu uitați să asezonați cu sare și piper, iar la sfârșit punem și morcovul. Adăugăm și gogoșarul. Mai lăsăm să mai stea un pic ciorba, vreo 10 minute și o să punem și usturoiul pisat. Pun usturoiul și tot acum mai pun și un pic de oțet. Cam asta este ciorba mea de burtă. Miroase foarte bine .”, a explicat vedeta pe Facebook.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO Care este secretul lui Joseph Hadad pentru aluatul gogoșelelor choux

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Alina Sorescu, despre primele semnale de alarmă din fosta sa relaţie – confesiune tulburătoare la „În oglindă” „Chiar am crezut că poate fi prințul pe cal alb pe care mi-l imaginam”

Cum arăta Cihangir Ceyhan, actorul care joacă rolul Hayri în serialul "Fata de la fereastră", când a debutat pe platourile de filmare

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru