De ce ar trebui să pui un dop de vin în frigider. Trucul genial pentru gospodinele iscusite

De ce ar trebui să pui un dop de vin în frigider. Trucul genial pentru gospodinele iscusite

Dacă ai deschis o sticlă de vin și nu vrei să o consumi complet, este recomandat să închizi sticla cu dopul de plută și să pui în frigider. Dar dacă nu reușești să îl atașezi este important să nu îl arunci.

 Acesta poate fi de mare ajutor în gospodărie, în special în bucătărie, pentru diverse activități de curățenie.

Citește și: Ce să faci sa nu se mai lipească clătitele. Care este ingredientul pe care să îl adaugi la clătite pentru a nu se mai lipi de tigaie!

De ce să pui un dop de vin în frigider

Există mulț i oameni care nu sunt pasionați de sarcinile casnice, dar acestea sunt indispensabile pentru a menține casa curată și bine organizată. Una dintre aceste sarcini este curățarea frigiderului, un aparat esențial în care se păstrează alimentele pe care le consumăm, astfel că trebuie să fie curat și în stare perfectă de funcționare.

Este destul de obișnuit să uităm să scoatem alimentele și băuturile din frigider pentru prea mult timp, ceea ce poate duce la apariția unor mirosuri neplăcute. Pe lângă asta, scurgerile, petele și umiditatea pot crea un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor și a mucegaiului. Pentru a preveni aceste situații, este important să cureți frigiderul în mod regulat.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Un frigider proaspăt și curat, fără prea mult efort

Dedicarea timpului necesar pentru a curăța frigiderul în mod regulat poate fi o provocare pentru mulți dintre noi. Cu toate acestea, există câteva trucuri care te pot ajuta să faci acest proces mai ușor și mai eficient, astfel economisind timp prețios.

Dopurile de plută de la sticlele de vin pot fi de mare ajutor în eliminarea mirosurilor neplăcute din frigider.

În loc să le arunci, poți utiliza aceste dopuri pentru a absorbi mirosurile neplăcute și a menține o atmosferă proaspătă în frigider. În plus, pluta are proprietatea de a reține umezeala, ceea ce o face o alternativă economică și ecologică la odorizantele de aer și la produsele chimice. 

Renunță la bicarbonatul de sodiu!

Renunță la bicarbonatul de sodiu!

[Sursa foto: freepik]

Cum funcționează acest truc

Cu proprietățile sale poroase, pluta acționează ca un absorbant natural al mirosurilor și umezelii.

Astfel, atunci când amplasați o bucată de plută în frigider, aceasta va captura mirosurile neplăcute, păstrând frigiderul într-o stare proaspătă și curată.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Pentru a beneficia de avantajele plutei în acest sens și pentru a obține rezultate remarcabile, tot ce trebuie să faci este să tai o bucată mică de pluță, de dimensiunea unui cub de gheață, și să o așezi într-un recipient deschis în interiorul frigiderului. De asemenea, poți plasa o altă bucată de plută în partea inferioară a frigiderului pentru a preveni acumularea de umiditate și formarea mirosurilor neplăcute.

Renunță la bicarbonatul de sodiu!

Renunță la bicarbonatul de sodiu!

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce trebuie să faci dacă pomii fructiferi nu mai dau roade? Trucul bunicilor pentru copacii din livadăCitește și:

Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată. Va costa doar un leu și va face minuni

Cheesecake cu caramel. Alege să îi surprinzi pe cei mici!

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies