Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată. Va costa doar un leu și va face minuni

Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată. Va costa doar un leu și va face minuni
Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată. Va costa doar un leu și va face minuni

Atunci când te ocupi de o curățenie generală, ștergerea podelelor din casă poate deveni o sarcină dificilă. Însă internauții au dezvăluit recent un truc ingenios care te poate ajuta să reîmprospătezi casa fără a fi nevoie să cheltuiești bani pe soluții de curățare scumpe din comerț.

Când vine vorba de scorțișoară, primul lucru care îți vine în minte, cu siguranță, sunt rețetele de ciocolată caldă, mesele festive de Crăciun și, desigur, prăjiturile și torturile delicioase.

Citește și: Cine a inventat rimelul. Istoria rimelului, de la amestecul de pigment și vaselină la rimelul modern

Ingredientul din bucătărie care te ajută să cureți podelele

Este puțin probabil să fi trecut prin mintea ta faptul că scorțișoara poate fi folosită pentru a spăla podelele din casa ta. Acest ingredient cu nuanțe maronii se dovedește a fi surprinzător de versatil. Nu doar că are un gust delicios, ci emană și o aromă irezistibilă.

Scorțișoara este adesea utilizată în produsele de curățare pentru uz casnic, în lumânări parfumate sau în amestecurile de potpourri, deoarece poate transforma aroma casei tale într-una extrem de plăcută.

În ultima vreme, câteva trucuri au devenit virale pe rețelele sociale, după ce internauții au descoperit că adăugarea unui praf de scorțișoară în soluția de curățare pentru parchet și gresie poate avea rezultate surprinzător de eficiente.

În plus, spre deosebire de faptul că scorțișoara va împrăștia un miros plăcut în casa ta, există și superstiții conform cărora acest condiment aduce noroc, prosperitate, bogăție și abundență.

În plus, praful de scorțișoară nu este lipicios și nu va lăsa urme pe podelele din locuință.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată.
Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată.[Sursa foto: freepik]

Cum cureți podeaua cu scorțișoară și oțet

În afară de scorțișoară, o altă opțiune eficientă pentru a dezinfecta podelele este utilizarea oțetului.

Înainte de a începe procesul de curățare, este important să mături cu atenție întreaga casă de la interior spre exterior, astfel încât să te asiguri că nu există resturi de mâncare ascunse în colțuri.

Pasul următor constă în pregătirea unei găleți în care vei combina apă și o cantitate considerabilă de oțet alb. Cu această soluție, vei spăla atât gresia, cât și parchetul. După ce ai curățat întreaga suprafață dorită, poți arunca apa murdară în vasul de toaletă.

Pe parcurs, poți pune la fiert doi litri de apă împreună cu câteva bețe de scorțișoară, pe foc mic. Este recomandat să lași amestecul să fiarbă până când scorțișoara își eliberează esența.

Asigură-te că clătești în mod adecvat mopul, iar apoi poți continua spălarea podelei cu apa și scorțișoară, însă de această dată, începe din zona exterioară și avansează spre interior. Această metodă are scopul de a atrage energie pozitivă în locuința ta.

Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată.
Ce produs le va lăsa gospodinelor podeaua curată.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citește și: Descoperă metoda revoluționară a bucătarilor pentru a fierbe cartofii. Trucul uimitor ce transformă rețetele tale în adevărate delicii!

 

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine a inventat rimelul. Istoria rimelului, de la amestecul de pigment și vaselină la rimelul modern

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies