Recomandare Kfetele.ro: ACCENT - Expozitie de Creator Roman de Bijuterie Contemporana!


Recomandare Kfetele.ro: ACCENT - Expozitie de Creator Roman de Bijuterie Contemporana!

Kartell Media & Events in parteneriat cu Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi si Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti organizeaza in perioada 21-23 noiembrie 2014, la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi din strada Londra 39 , prima editie intitulata ACCENT- Expozitie de Creator Roman de Bijuterie Contemporana.

Expozitia  are ca scop atat sustinerea creatorilor romani, cat si schimbarea perceptie publicului roman fata de bijuteria contemporana. Aceasta nu mai reprezinta doar un obiect de podoaba, ci un statement, ce contureaza o personalitate si comunica un stil de viata.

La eveniment participa nume sonore ale creatie de top, cu piese unice de un mare rafinament artistic, semnate David Sandu​,  Alis Lalu​, Bianca Grin​, Anca Pandrea, Doru Dumitrescu​, Ioana Enache​, Alexandra Ungurelu​, Adina Istrate, Madalina Stoica, Mihaela Ivana​, Andreia G.

Popescu.

Alaturi de acestia, debutanţi sau absolvenţi ai facultăţilor de Artă  îşi vor prezenta publicului iubitor de frumos colecţii inovative, cu asocieri inedite si interesante de materiale.

Ambianta aleasa este una de exceptie, Muzeul National Hartilor si al Cartii Vechi este in sine o bijuterie de arhitectura, iar interiorul elegant si somptuos confera cadrul ideal pentru valorificarea unor piese veritabile opere de arta.

Bijuteria contemporana de autor pune astazi accentul pe valorificarea traditiilor si inovatia de ultima generatie, in care pretioase sunt calitatea executiei, inspiratia si talentul.

Expozitia va fi deschisa pentru public intre orele 11:00 a.m -18:00 p.m.

Pret bilet intrare: 5 ron


Abonează-te pe

Citește și:

Simona Hapciuc, dezvaluiri inedite astazi, la „Teo Show”

Acuzații grave! Cine încearcă să-i fure acum averea lui Petrică Mâțu Stoian

Ella de la Puterea dragostei a ajuns la dr. Daniela Diveica! La ce intervenție estetică apelează fosta iubită a lui Jador

Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine cu noi episoade, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Speak și Ștefania, hotărâți să devină părinți! Cei doi au dezvăluit numele viitorului copil

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri