Reacția lui Vladimir Putin după discursul președintelui Joe Biden! Liderul Rusiei este în favoarea negocierilor, dar spune că vor fi „foarte dificile”

Vladimir Putin

Vladimir Putin

Kremlinul a anunțat că Vladimir Putin este de acord cu negocierile pentru depăşirea tensiunilor de la granița Ucrainei.

Vladimir Putin a avut o primă reacție după discursul președintelui Joe Biden! Potrivit ultimului anunț venit de la Kremlin, președintele rus susține negocierile pentru depăşirea tensiunilor de la granița Ucrainei, iar deschiderea pentru acestea discuții, exprimată de preşedintele american Joe Biden, este considerată „un semnal pozitiv”. 

Citeste si: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, despre începutul unui război: "Ne certăm o viață întreagă cu cei de lângă noi"

Vladimir Putin
Vladimir Putin[Sursa foto: Hepta]

Anunțul Kremlinului după discursul lui Joe Biden

În cadrul unui discurs susținut marți, 15 februarie, președintele Joe Biden a declarat că un atac rusesc împotriva Ucrainei „rămâne absolut posibil”, dar chiar și așa trebuie dată șansa diplomației.

„Este (un lucru) pozitiv că SUA şi-au exprimat la rândul lor deschiderea pentru negocieri serioase”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, potrivit agențiilor internaționale de presă citate de Agerpres.

Mai mult decât atât, oficialul a salutat apelul președintelui american pentru cetățenii ruși, însă i-a sugerat în același timp că ar fi fost mai corect să le recomande ucrainenilor să nu mai tragă unii în alţii. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Cetăţeni ai Rusiei, nu sunteţi duşmanii noştri”, a spus Joe Biden, sugerând faptul că nici Statele Unite și nici NATO nu constituie o „ameninţare” pentru această ţară.

Mai mult decât atât, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, a subliniat faptul că negocierile respective ar putea fi „foarte dificile”, dat fiind faptul că pentru Rusia ele ar urma să ducă la o reformă a arhitecturii de securitate europeană rezultată de după Războiul Rece.

„Acesta va fi un lucru foarte dificil, va fi nevoie de multă flexibilitate de ambele părţi, de voinţă politică”, a mai spus Peskov.

Citeste si: Carmen Harra, previziuni pentru 2022! Ce se va întâmpla în România anul acesta: „Guvernul va cădea”

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Joe Biden: „Invadarea Ucrainei se va dovedi a fi o rană autoprovocată”

Liderul de la Casa Albă a mai spus, în cadrul discursului de marți, că Rusia s-ar putea confrunta cu o serie de costuri uriașe în cazul unei invazii a Ucrainei.

„Dacă Rusia atacă Ucraina în zilele sau săptămânile următoare, costul uman pentru Ucraina va fi imens. Și costul strategic pentru Rusia va fi, de asemenea, imens. Lumea

nu va uita că Rusia a ales moartea și distrugerea inutile; invadarea Ucrainei se va dovedi a fi o rană autoprovocată”, a fost anunțul lui Joe Biden. 

„Dacă Rusia continuă, vom strânge lumea în spatele nostru să se opună agresiunii”, a mai declarat oficialul.



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost preungită! Românii care se vor bucura de servicii turistice gratuite

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies