VIDEO Adevarul despre "dieta sare amara"- Vezi ce spune nutritionista Vera Daghie despre aceasta cura-soc de detoxifiere!

VIDEO Adevarul despre
VIDEO Adevarul despre "dieta sare amara"- Vezi ce spune nutritionista Vera Daghie despre aceasta cura-soc de detoxifiere!

##VIDEO32419## Multa lume a sarit sa o atace pe Ioana Ginghina dupa ce a spus ca ea tine dieta cu sare amara. Actrita a fost inteleasa gresit, nu a spus niciodata ca te ajuta sa slabesti 11 kilograme intr-o singura zi.

Invitata la Teo Show, nutritionista Vera Daghie a facut lamuriri. Ea a precizat ca o astfel de cura de detox trebuie tinuta dupa cateva zile de pregatire.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Urmareste materialul VIDEO ca sa vezi ce recomandari face specialista in nutritie.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Maria Cârneci a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă un părinte bun. Cum și-a crescut artista fiul: „L-am crescut așa de frumos și mereu am vorbit cu el ca și cu un prieten.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies