Razboi total la „Bravo, ai stil! Panorama!”: Silvia Popescu, castigatoarea „Bravo, ai stil!”, conflict de proportii cu Silvia Saveschi, recent eliminata din show


Astazi, la „Bravo, ai stil! Panorama”, Cristina Mihaela le-a avut ca invitate in platoul emisiunii pe Letitia, Silvia Saveschi, eliminatele sezonului actual „Bravo, ai stil!” dar si pe Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon al show-ului de fashion.

Cum Silvia Popescu si Silvia Saveschi au un „razboi” mai vechi, discutiile in contradictoriu nu au intarziat sa apara atunci cand s-au intalnit in platou. Silvia Popescu a facut cateva afirmatii care au incins spiritele.

„Nu a venit nicio fata aici (in sezonul actual BAS sezonul doi – n.r.) pentru moda! Toate fetele din sezonul doi, <Bravo, ai stil!>  au venit in concurs pentru ca este o oportunitate pentru ele pentru a aparea la televizor si a se face remarcate! Pentru moda nu a venit nimeni!” a spus castigatoarea primului sezon „Bravo, ai stil!”

Silvia Saveschi a izbucnit auzind-o pe tiza ei cum vorbeste despre concurente si a tinut sa ii dea replica, sustinand ca toate aparitiile Silviei Popescu, pe parcursul show-ului „Bravo, ai stil!” au fost manageriate de cunoscutul designer Myrko:

„Pana si muzica ti-o alegea Myrko, Silvia! (...) Daca tot ai castigat ar fi trebuit sa multumesti publicului, care te-a votat si lui Myrko (...) Eu inteleg ca tu ai probleme si frustrari personale, ca esti nefericita!”, a spus Silvia Saveschi.

„In fata geniilor, tot timpul ma aplec!” a sunat replica ironica a Silviei Popescu la spusele tizei sale.

Conflictul a luat proportii, iar cele doua Silvii si-au aruncat cu apa una asupra celeilalte. Fara alt comentariu, castigatoarea „Bravo, ai stil!” a parasit platoul emisiunii.

Nu ratati, „Bravo, ai stil Panorama”, de luni pana vineri, de la 10:30, show-ul matinal in care eliminatele „Bravo, ai stil!” spun tot ce au pe suflet.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum poti integra bluzele cu imprimeu floral in tinute elegante?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri