Raluca Zenga ne spune cum se face in Dubai un Paste ca la mama acasa!

Raluca Zenga ne spune cum se face in Dubai un Paste ca la mama acasa!
Raluca Zenga ne spune cum se face in Dubai un Paste ca la mama acasa!

Pentru ca mai e foarte putin pana la Paste, Raluca Zenga are totul pregatit!

 

S-au ocupat de asta parintii sai, care au venit incarcati cu bunatati traditionale tocmai din Romania.
“Cel mai probabil, anul acesta, vom petrece Pastele acasa, in familie: parintii mei au venit la noi cu vopsea de oua, cu preparate pentru a face drob si stufat de miel, piftie de curcan, pasca practic "incarcati" cu tot ceea ce trebuie pentru un Paste traditional romanesc in Dubai! De cand am copii am inteles importanta pastrarii traditiilor in familie, asa ca ma straduiesc sa invat de la mama "tainele" drobului, ale piftiei de curcan, al
fripturii de miel si al ciorbitei sau a stufatului, mestesugul deliciosilor cozonaci si al prajiturii numite Pasca!”, declara Raluca.
“Imi place masa asternuta cu de toate, sa bem un pahar de visinata si sa ciocnim oua si sa gustam preparate din miel si dulciuri de casa! Pasca si cozonacii sunt dulciurile mele favorite, incarcate de amintiri din copilarie, cand  stateam in bucatarie sa vedem cum mama sau bunica framanta energic cozonacii, si  ne strangeam apoi in jurul cuptorului sa vedem cum creste aluatul si cum se rumenesc in tava cu coaja lor aurie!”, mai spune
ea.

S-au ocupat de asta parintii sai, care au venit incarcati cu bunatati traditionale tocmai din Romania.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Cel mai probabil, anul acesta, vom petrece Pastele acasa, in familie: parintii mei au venit la noi cu vopsea de oua, cu preparate pentru a face drob si stufat de miel, piftie de curcan, pasca practic "incarcati" cu tot ceea ce trebuie pentru un Paste traditional romanesc in Dubai! De cand am copii am inteles importanta pastrarii traditiilor in

familie, asa ca ma straduiesc sa invat de la mama "tainele" drobului, ale piftiei de curcan, al fripturii de miel si al ciorbitei sau a stufatului, mestesugul deliciosilor cozonaci si al prajiturii numite Pasca!”, declara Raluca.

“Imi place masa asternuta cu de toate, sa bem un pahar de visinata si sa ciocnim oua si sa gustam preparate din miel si dulciuri de casa! Pasca si cozonacii sunt dulciurile mele favorite, incarcate de amintiri din copilarie, cand  stateam in bucatarie sa vedem cum mama sau bunica framanta energic cozonacii, si  ne strangeam apoi in jurul cuptorului sa vedem cum creste

aluatul si cum se rumenesc in tava cu coaja lor aurie!”, mai spune ea.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies