Rafaela de la Exatlon, călcată în picioare, în club! ”M-a tras de păr și m-a lovit peste față, de mai multe ori” DEZVĂLUIRI


Rafaela Marcaş, fostă concurentă la Exatlon, iar apoi la ”Puterea Dragostei” a trecut, recent, prin cea mai cumplită experiență a vieții sale după ce a fost bătută, cu sălbăticie, într-un club de fițe din București.


In articol:

Mai exact, seara de sâmbătă a fost pentru Rafaela de la Exatlon una pe care nu o să o uite niciodată, cu atât mai mult cu cât a fost umilită în public.Totul a început, povestește Rafaela de la Exatlon, din cauza unor discuții pe care le-a avut, probabil în contradictoriu, cu o domnișoară cunoscută în lumea mondenă a Bucureștiului, una dintre obișnuitele vieții de noapte de prin cluburile de fițe.

”Totul s-a întâmplat în club, pe la ora 01.00, atunci când domnișoara cu bărbatul respectiv și-au făcut apariția. Eu am avut o discuție cu ea la mine la masă după care ea s-a retras la bar. M-am dus la baie, iar când m-am întors în club am zis să îl salut și pe individ. Doar că bărbatul respectiv nici nu m-a lăsat să termin fraza și m-a întrebat ce treabă am cu domnișoara aceea. Eu i-am zis să nu se bage între femei că nu e frumos ce face! Repet, eu am avut o discuție, nu m-am certat cu ea când a venit la mine la masă să îi salute pe cei de acolo. Eu i-am zis doar că este penibil să vorbească despre mine cu niște fete de 17-18 ani, iar dacă are ceva cu mine să îmi spună și putem să discutăm totul, dar ea a negat că ar avea vreo problemă cu mine”, povestește Rafaela de la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Jador, surprins cu Ella de la Puterea dragostei în oraș! Ipostaza incredibilă în care au fost văzuți ce doi

Doar că discuțiile avute de Rafa de la Exatlon cu ”fata de oraș” cu care intrase într-o dispută nu s-au terminat atât de ușor pe cât și-ar fi dorit, iar scandalul abia a început, iar bruneta a pătimit îngrozitor pentru că a avut curajul să o înfrunte pe domnișoara cu pricina.

”După ce i-am zis lui să nu se bage între femei, a vrut să mă umilească în public! M-a tras de păr și m-a lovit peste față, de mai multe ori! Eu am început să țip că sun la politie, la 112, el mi-a dat drumul, am ieșit afară pe cea de a doua intrare a clubului și am sunat, stând pe scări. El a văzut că sun, a luat-o pe domnișoara aceea și au ieșit din club. Doar că, după ce au trecut amândoi pe lângă mine, văzând că eram cu cei de la 112 în telefon, el s-a întors și m-a lovit iarăși, nepăsându-i că eu eram pe telefon cu Poliția”, ne-a mai spus Rafa de la ”Puterea Dragostei”.

Normal, așa cum era de așteptat, șocată de cele petrecute cu ea, Rafa de la Exatlon a depus plângere la poliție, dând și numele personajelor implicate, mai ales că îi cunoștea pe amândoi. ”Sunt șocată și dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat. Eram în club, în public și am fost agresată așa. Bine că mai erau oameni de față, pentru că la cum s-a comportat bărbatul aacela, dacă nu erau oameni de față, cine știe ce mai îmi făcea. Normal, am depus plângere la poliție și o să îi fac să plătească pentru ceea ce mi-au făcut. Sunt speriată, sunt dezamăgită, sunt șocată”, ne-a mai spus Rafa. .

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, prima imagine alături de iubitul său! Ce cadou superb i-a făcut

Rafaela, concurentă şi la ”Exatlon” şi la ”Puterea Dragostei”

Rafaela a fost prima concurentă care a părăsit primul sezon al Exatlon România, după doar două saptămâni de competiţie. Dar, deşi drumul ei la Exatlon a fost scurt, Războinica Rafaela şi-a făcut numeroşi fani, poate şi pentru faptul că fosta concurentă este extrem de sexy şi, extrem de important, foarte fermă când vine vorba de sine, ea fiind şi cea care a generat primul scandal din show. După Exatlon, Rafa s-a înscris la show-ul Puterea Dragostei, iar în casă a procedat la fel, ea fiind subiectul unor dispute cât se poate de serioase, părăsind, de altfel, şi emisiunea moderată de Andreea Mantea.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Iancu Sterp, la Exatlon? Tânărul de la Puterea Dragostei a luat o decizie şocantă! "Vreau să merg! Sunt disciplinat şi am condiţie fizică" EXCLUSIV!

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Ionuț Jaguarul a vorbit despre Nella la ceva timp de la despărțire! ”Fosta mea soție era geloasă!” Ce a făcut femeia în primele două săptămâni ale ”războinicului” la Exatlon!...

Divorț bombă la Exatlon! Una dintre cele mai îndrăgite ”războinice” s-a separat de soțul ei! Abia acum s-a aflat! ”Am terminat totul după ce m-am întors din Republica...

Didi Bulimar, dezvăluiri în matinalul “Scularea”, la Radio Impuls: „Te croiește ca om, te învaţă să știi ce vrei de la viață”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Exatlon
Parteneri