Rafaela de la Exatlon a avut o aparitie senzationala pe plaja din Mamaia! Uite ce tinuta indrazneata a purtat fosta Razboinica!


Rafaela de la Exatlon a avut o aparitie senzationala pe plaja, unde a purtat o tinuta nonconformista.

 

Rafaela de la Exatlon a avut o aparitie senzationala pe plaja, atunci cand s-a dus la o petrecere organizata intr-un club din Mamaia. Fosta Razboinica a venit imbracata intr-o fusta scurta la care a asortat niste blugi ce ii veneau pana cu putin deasupra genunchilor.

 

Amicii au felicitat-o pentru tinuta originala si au apreciat si alte fotografii in care Rafaela a purtat costum de baie. Dupa eliminarea de la Exatlon, din 18 ianuarie, ea s-a bucurat din plin de soare, ducandu-se intr-o vacanta in Dubai.

 

In urma cu doua luni, Rafaela de la Exatlon a avut o aparitie senzationala pe plaja din Mamaia, culegand mai multe aprecieri decat prestatia ei din Republica Dominicana. „Pentru mine acest concurs a reprezentat o testare a limitelor extraordinara.  Am dormit pe jos, am luptat pentru mancare, am aflat ca se poate trai si altfel. Mi-au lipsit dusurile lungi si relaxante, patul confortabil de acasa si micile cochetarii”, a declarat Rafaela Marcas la revenirea in tara.

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Asa ceva e incredibil! A purtat o sarcina cu sapte bebelusi si i-a nascut pe cale naturala. VIDEO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri

Setări confidențialitate