Cu ce probleme te poţi confrunta în perioada alăptării?


Alăptarea este o perioadă frumoasă din viaţa oricărei mămici, dar în acelaşi timp îţi poate crea un disconfort vizibil, ajungând chiar la dureri insuportabile din diverse cauze. Iată cu ce probleme te poţi confrunta pe perioada alăptării: 

 

·         Dureri la nivelul sânilor sau la nivelul abdomenului 

Pe lângă durerile care pot să apară în timpul alăptării, la nivelul mameloanelor, poţi să te confrunţi şi cu dureri în partea inferioară a abdomenului. Pare greu de crezut, dar aceste dureri în partea abdomenului apar din cauza unui reflux al organismului de a ajuta uterul să revină la dimensiunile sale normale. Desigur, aceste dureri apar doar în cazul naşterilor naturale. 

 

·         Inflamaţii ale mameloanelor 

O altă problemă frecventă cu care se confruntă mămicile este inflamaţia şi uneori chiar fisura la nivelul mamelonului. Dacă te afli în această situaţie, ar fi bine să te adresezi medicului tău pentru a-ţi recomanda nişte unguente antiinflamatoare.

 

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

A văzut că soţia îi face sex oral prietenului de pahar chiar în faţa lui. Cum a reacţionat bărbatul imediat. Judecătorii din Galaţi au rămas mască

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri

Setări confidențialitate