Horoscop Urania 21-27 iulie 2018: Soarele in leu, MERCUR RETROGRAD si Luna plina in Varsator. Previziuni complete pentru fiecare zodie


Previziuni Urania pentru perioada 21 – 27 iulie 2018. Soarele va intra în zodia Leului. Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă. Lună Plină în Vărsător.

 

Berbec

 

Între 21 şi 22 iulie, la prânz, preocupări legate de obţinerea unui avantaj material, suspiciuni cu privire la o persoană sau la un grup de indivizi care ar putea să-l păcălească pe nativ. Între 22 iulie, după ora 13:13′, şi începutul zilei de 25 iulie, posibile veşti din străinătate, corespondenţă oficială cu instituţiile de dincolo de graniţele ţării. Dintr-o altă perspectivă, mobilizare interioară în vederea abordării unei noi etape de pregătire profesională care să le permită să rămână competitivi. Pe 23 iulie, la ora 00:01′ (ora de vară a României), Soarele va intra în zodia Leului şi va „încălzi' sectorul relaţiilor sentimentale până la incandescenţă. Momente plăcute, trăite intens dar care nu au vocaţia viitorului. Perioadă bună pentru cei care participă la competiţii sportive unde ar putea obţine succese, recorduri, premii. Între 25 iulie, după ora 00:49, şi 27 iulie, la prânz, presiuni exercitate de rivali, de competitori, de „opoziţie', în planul relaţiilor publice. Berbecii s-ar putea afla în imposibilitatea de a-şi exercita prerogativele puterii sau autorităţii cu care au fost învestiţi. În dimineaţa zilei de 27 iulie, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi-i va îndemna, pană pe 20 august a.c., să-şi revizuiască impresiile şi sentimentele. Din 27 iulie, după ora 13:49′, casa prieteniilor va fi încercată de una sau mai multe surprize, pe fondul influenţei puternice exercitate de Luna Plină în Vărsător, din seara zilei de 27 iulie, la ora 23:19′ (ora de vară a Românei). În ansamblu, cele două case ale relaţiilor afective, a V-a şi a XI-a, şi a ataşamentelor personale vor trece prin efectele astrale ale celor nouă opoziţii de direcţia Leu/Vărsător, fapt ce va permite nu doar excese ci şi constatări surprinzătoare. Nedumerire cu privire la evenimentele care se petrec la locul lor de muncă.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri