România intră în stare de normalitate?! Anunțul lui Raed Arafat


România intră în stare de normalitate?! Secretarul de stat Raed Arafat a făcut precizările mult așteptate și a anunțat ce se va întâmpla.


In articol:

România intră în stare fe normalitate? Ei bine, aceasta este una dintre întrebările pe care majoritatea românilor și le pun, mai ales având în vedere evenimentele din ultima perioadă și faptul că România a reintrat pe o pantă ascendentă a îmbolnăvirilor de coronavirus.

Citeste si: Raed Arafat a spus în sfârșit adevărul: de ce nu este căsătorit ”Să nu mă mai aștepte”

Din păcate, totuși, Raed Arafat a anunțat, în cadrul unei intervenții live pentru un post de televiziune autohton că România se află încă departe de acest scenariu, având în vedere că noul coronavirus este încă o aminințare, iar odată cu relaxarea restricțiilor inițiale a crescutși numărul de persoane infectate.

raed-arafat-romania-intra-in-stare-de-normalitate
raed-arafat-romania-intra-in-stare-de-normalitate

România intră în stare de normalitate? Declarația șefului DSU

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de Stat Raed Arafat, a anunțat că starea de alertă trebuie păstrată.

”Starea de alertă nu aduce ceva în plus față de ce este acum, dar poate să continue anumite măsuri compensatorii pe care noi le-am solicitat pentru a putea relaxa anumite restricții. Din punct de vedere al situațiilor de urgență, noi avem trei stări: starea de normalitate, starea de alertă și starea de urgență. Deasupra acestor trei stări mai există starea de asediu, în caz de război. Noi nu suntem în situația de normalitate, nu am ajuns acolo. Încă nu știm care va fi evoluția”, a dezvăluit Raed Arafat.

Citeste si: Mesajul lui Raed Arafat pentru cei care spun că pandemia de COVID-19 este o farsă: „Să privească în ochi familiile celor căzuţi la datorie”

De altfel, Raed Arafat a mai anunțat că numărul îmbolnăvirilor este unul îngrijorător și că România nu se află pe o pantă descendentă, așa cum ar fi trebuit.

”Procentul contează foarte mult. Noi am observat în ultimele zile din nou o creștere a procentului, asta înseamnă că noi vom continua să avem probleme. Pentru aceste probleme trebuie să putem să găsim soluții imediate,” a adăugat secretarul de stat Raed Arafat.

Citeste si: Raed Arafat despre cine va scăpa de izolarea la domiciliu, după ce se va întoarce din străinătate

 


Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat, avertisment sumbru pentru români! „Încă nu știm...”

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

Raed Arafat a spus în sfârșit adevărul: de ce nu este căsătorit ”Să nu mă mai aștepte”

Anuntul lui Raed Arafat. Ce se intampla cu romanii care se intorc din strainatate

Raed Arafat, anunţ important de ultim moment! Toată lumea trebuie să ştie!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MOARTEA Maria Lătărețu. A murit pe scenă în timp ce cânta “Vă las cântecele mele”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri