Pulpa intreaga de berbecut la cuptor pentru masa de Revelion


Chef Cristi Dobre propune o reteta speciala pentru masa de Revelion 2017: pulpa intreaga de berbecut la cuptor.

Pulpa intreaga de berbecut la cuptor (pentru petrecere de 8-10 persoane)

Alegem 2 pulpe de berbecut - 1 kg sau 1.5 kg fiecare pe care le dam bine cu sare de mare neiodata si apoi le impanam cu slanina afumata de casa si usturoi.

Luam o tava adanca in care adaugam 2 cepe taiate in 4, 2 – 3 capatani de usturoi, o lingurita de ghimbir ras, 1 ardei iute tocat felii, 100 ml de ulei, 2 rosii taiate pe jumatate, 500 - 700 ml de apa. Apoi asezam deasupra ingredientelor cele 2 pulpe de berbecut.

Setam cuptorul la 160 de grade, introducem tava la cuptor timp de o ora. Dupa 30 de minute, stropim pulpele cu sosul din tava. Repetam acest procedeu la fiecare 10 minute timp de jumatate de ora. Apoi scoatem pulpele de berbecut si, la alegere, le puteti servi ca atare taindu-le felii, cu vegetale la cuptor sau trase in unt, lamaie si rozmarin.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Buturuga de ciocolata! Reteta delicioasa pentru masa de Revelion

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Reteta perfecta de cartofi la cuptor

Cea mai gustoasa reteta de clatite de Craciun

Reţetă sănătoasă şi cremoasă de ciocolată caldă de casă. Tu cum o pregăteşti?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 25 ianuarie 2021! O zodie are are mari probleme în cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri