Pulpa de miel la tava, cu sos de vin- preparatul perfect pentru masa de Pasti


Uite ce a gatit Chef Doru in emisiunea "Draga mea prietena"! Prepara si tu o reteta delicioasa pentru masa de Pasti!

Ingrediente:

Ingrediente
O pulpa de miel
10 fire rozmarin
2 capatani usturoi
Sare, piper, ulei de masline, boia
O mana cimbrisor verde, dafin
O lingura boabe de ienibahar
Cartofi sau alte legume, optional
Un pahar de vin alb
6 morcovi tineri - See more at: http://dragameaprietena.kanald.ro/retete/pulpa-de-miel-la-tava--cu-sos-de-vin_38860.html#view

O pulpa de miel

10 fire rozmarin

2 capatani usturoi

Sare, piper, ulei de masline, boia

O mana cimbrisor verde, dafin

O lingura boabe de ienibahar

Cartofi sau alte legume, optional

Un pahar de vin alb

6 morcovi tineri

Mod de preparare:

Se impaneaza pulpa de miel cu catei de usturoi si frunze de rozmarin.

Se presara cu sare, piper, boia si ulei de masline si se freaca bine carnea cu condimentele.

Se aseaza in tava morcovii spalati si taiati pe lung, formand un pat peste care se adauga fire de rozmarin, cimbrisorl, frunze de dafin, catei de usturoi, boabe de ienibahar, boabe de piper si eventual, alte legume.

Se asezoneaza bine,se toarna vinul si se da la cuptor la 160 grade, timp de 1-2 ore.

Se scoate de la cuptor, se verifica daca este patrunsa carnea, iar cand s-a patruns, se mai introduce 10 minute la 200 grade pentru a prinde o crusta aurie.

Uite cum a pregatit Chef Doru gustosul preparat!

##VIDEO4578##

DISTRIBUIE
acest articol


Hot

5 invitatii de nunta care ne duc cu gandul la vara

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri