Pui si piure care nu ingrasa: Piure de pastarnac cu varza inabusita si piept de pui


Pentru a curata ingredientele va ia 15 minute pentru doua portii iar gatitul efectiv dureaza 45 de minute.

 

VARZA inabusita
2 cani de varza rosie taiata marunt
2 linguri de suc de portocale proaspat
1 lingura otet
1 lingura de miere
1 ceapa taiata marunt
1 lingurita de coaja de portocala rasa
¼ lingurita de sare
Piureul de pastarnac
1 cana de pastarnac decojit si tocat
2 linguri de ulei de masline / lapte de migdale
PUIUL
2 piepti de pui dezosati (app 120 de grame fiecare)
1.Pentru varza inabusita combina toate ingredientele si pune-le intr-o oala mare asezonate cu piper dupa gust. Se amesteca bine si puneti la foc mediu. Cand incepe sa se fierbe, se amesteca bine, se reduce focul la cel mai mic, si se acopera. Fierbeti pana cand lichidul scade.
2. Pentru piure, fierbeti pastarnacul intr-o oala acoperita, app. 10 pana la 12 minute. Scurgeti bine, pasati-l si amestecati-l cu lapte, unt, sare, si piper negru dupa gust.
3. Impartiti in doua portii egale, frigeti carnea de pui si faceti platingul.
O portie inseamna 330 cal, 29 g proteine, 35 g carbohidrati, 5 g de fibre, 18 g zaharuri, 9 g de grasime, 4,5 g grasimi asezat, 170 mg de sodiu.
Sursa: ElaCraciun.ro

VARZA inabusita

2 cani de varza rosie taiata marunt
2 linguri de suc de portocale proaspat
1 lingura otet
1 lingura de miere
1 ceapa taiata marunt
1 lingurita de coaja de portocala rasa
¼ lingurita de sare

Piureul de pastarnac

1 cana de pastarnac decojit si tocat
2 linguri de ulei de masline / lapte de migdale

PUIUL

2 piepti de pui dezosati (app 120 de grame fiecare)

1.Pentru varza inabusita combina toate ingredientele si pune-le intr-o oala mare asezonate cu piper dupa gust. Se amesteca bine si puneti la foc mediu. Cand incepe sa se fierbe, se amesteca bine, se reduce focul la cel mai mic, si se acopera. Fierbeti pana cand lichidul scade.

2. Pentru piure, fierbeti pastarnacul intr-o oala acoperita, app. 10 pana la 12 minute. Scurgeti bine, pasati-l si amestecati-l cu lapte, unt, sare, si piper negru dupa gust.

3. Impartiti in doua portii egale, frigeti carnea de pui si faceti platingul.

O portie inseamna 330 cal, 29 g proteine, 35 g carbohidrati, 5 g de fibre, 18 g zaharuri, 9 g de grasime, 4,5 g grasimi asezat, 170 mg de sodiu.

Sursa: ElaCraciun.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri