Psihoterapie online - de ce să discuți cu un psiholog de la un cabinet de psihoterapie București?


Psihoterapie online - de ce să discuți cu un psiholog de la un cabinet de psihoterapie București?

O vizită sau o discuție cu un terapeut de la un cabinet de psihoterapie București poate fi inevitabilă la un moment dat în viață, pentru orice persoană.


In articol:

Poate că vezi în fiecare zi acea colegă ce are mereu o dispoziție bună. Parcă nimic nu o deranjează. Nu contează că a scris ceva greșit într-un document sau că a mustrat-o șeful pentru ceva ce a făcut greșit, aceasta tot bine dispusă este și nu lasă problemele să îi strice vibe-ul.

Poate ai un alt coleg care zâmbește foarte rar și nu înțelegi care sunt problemele prin care trece. Orice persoană din jurul său, indiferent de reacțiile și de modul în care gestionează sentimentele duce niște bătălii interioare de care nu știe nimeni.

Indiferent de cât de fericită poate părea o persoană, realitatea poate fi complet alta și de fapt să ducă pe umeri o povară de neimaginat.

La fel cum și tu probabil îți ascunzi problemele personale atunci când ești în diverse cadre cu oameni nu atât de apropiați ție. Deseori nu poți discuta despre sentimentele tale nici cu cei apropiați din teama că nu te vor înțelege. Totuși niciodată nu trebuie să lași aceste sentimente să se adune și să te macine la nesfârșit. Trebuie să ceri ajutor și să vorbești cu cineva- de preferat o persoană specializată în domeniul acesta.

Când trebuie să apelezi la psihoterapie?

Atunci când starea ta se degradează pe zi ce trece și nu știi de ce ești în permanență trist și parcă nimic nu mai pare interesant, poate fi vorba despre o formă de suferință emoțională sau despre o tulburare mentală, declanșată de un eveniment recent. Este o reacție sau o stare pe care foarte multă lume o identifică anual, iar numărul celor cu astfel de probleme crește în fiecare an.

Nu este nimic de speriat, trebuie doar să apelezi la un ajutor de specialitate pentru a trece de această etapă care îți schimbă negativ viața. Când este vorba despre depresie, anxietate, tulburări de diverse tipuri, deci orice astfel de aspect care îți schimbă complet cursul firesc al vieții, trebuie să știi că este cazul să vizitezi un cabinet de psihoterapie Bucuresti sau din orașul din care ești.

Nu trebuie să ieși din zona ta de confort

Astfel de stări vin la pachet și cu dorința de izolare de oameni și de reducere a ieșirilor în oraș. Parcă activitățile care îți făceau plăcere acum nu mai sunt la fel de interesante și vrei să stai cât mai mult timp singur, în confortul casei tale. Pentru a beneficia de ajutor nu trebuie numaidecât să pleci de acasă. Poți participa la ședințe de psihoterapie chiar de acasă, pentru că multe cabinete de acest gen oferă ședințe online.

Astfel poți să mai reduci de pe lista ta de temeri și întâlnirea cu un alt domeniu necunoscut și anume ședințele de psihoterapie cu o persoană străină. În fața unui laptop te poți simți mai confortabil și poți discuta mai deschis, fără prea multe rețineri. Intimitatea îți este respectată și astfel poți depăși problemele prin care treci. Un psihoterapeut te poate ajuta să înțelegi care sunt cauzele care te fac să te simți astfel și la ce trebuie să lucrezi pentru a depăși aceste momente de cumpănă. Un specialist nu îți va da sfaturi, ci te va ajuta să descoperi singur sursa problemelor tale și cum poți să repari aceste lucruri.

Astfel de ședințe te pot ajuta să îți reiei din nou viața normală. Preiei astfel din nou controlul asupra vieții tale și înveți cum să gestionezi toate provocările cu care dai piept în viață. Nu lăsa ca starea ta să se degradeze în fiecare zi, caută ajutor la un psihoterapeut.

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este, cu adevărat, MELLINA (Mădălina Dumitru). Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

DESCOPERĂ: Horoscop weekend 4 - 5 decembrie 2021. Află ce zodie are succes pe toate planurile

CITEȘTE: Cum se fac unghiile BABY BOOMER. Le poți face singură, acasă

CITEȘTE: ISTORIA și evoluția MACHIAJULUI din antichitate până în prezent

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

PORTRET - ADINA HALAS HUGEANU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri