Profețiile apocaliptice ale lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca


Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca sunt printre cei mai apreciați duhovnici care au trăit vreodată în România. De numele lor sunt legate fapte miraculoase, dar și unele profeții care dau fiori.


In articol:

Cei care le-au fost aproape le-au făcut publice profețiile. În toate se poate observa un punct comun și anume că lipsa de credință va deveni din ce în ce mai prezentă.

Mai mult decât atât, duhovnicii vorbesc de vremuri foarte grele și de o soartă cruntă pentru lume și țara noastră. Vom vedea în continuare care sunt profețiile lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca.

Citeste si: „Soțul meu este mare amator de fantezii erotice. Ultima dată, mi-a cerut ceva de-a dreptul șocant și eu am acceptat, dar de atunci totul s-a schimbat”

Profeția lui Iustin Pârvu

O măicuță de la Mănăstirea Paltin din Neamț a dezvăluit că, pe patul de moarte, părintele Iustin Pârvu a făcut o profeție tulburătoare.

„Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie.

Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem.

Citeşte continuarea pe Antena3.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

„Soțul meu este mare amator de fantezii erotice. Ultima dată, mi-a cerut ceva de-a dreptul șocant și eu am acceptat, dar de atunci totul s-a schimbat”

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Previziunile săptămânii 13-19 mai! Fenomenul Lună plină își pune amprenta pe fiecare zodie, conform astrologului Ioan Burculeț VIDEO EXCLUSIV

Îţi lipseşte tandreţea? 7 sfaturi să faci sexul mai romantic

Pepe, mesaj surprinzător pentru Raluca Pastramă: "Aş vrea să te iert că ai plecat..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Noul simptom al COVID-19, ”happy hypoxia”, face tot mai multe victime. Cum se manifestă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri