Profeția cutremurătoare despre sfârșitul lumii, făcută de Isaac Newton! Savantul a vrut să o ia cu el în mormânt, de teamă


Deși s-a aflat la originea unor teorii ce au revoluționat știința, Isaac Newton a ales să ia cu el în mormânt unele lucrări ale sale, deoarece acestea nu erau „potrivite” pentru publicare. El a făcut o predicție despre sfârșitul lumii.

În cele din urmă, Isaac Newton a prezis că sfârșitul lumii va veni în jurul anului 2060.

Savantul Isaac Newton (1643 – 1727) a formulat teorii care au revoluționat știința, în domeniul opticii, matematicii și în special al mecanicii.

Citeste si: Previziunile Babei Vanga pana in 2065, pentru toate zodiile. Totul este scris acolo, inclusiv lucrurile pe care multi nu le recunosc de teama

n 1687, Newton a publicat lucrarea Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, în care a descris Legea atracției universale și, prin studierea legilor mișcării corpurilor, a creat bazele mecanicii clasice. El a contribuit, împreună cu Gottfried Wilhelm von Leibniz, la fondarea și dezvoltarea calculului diferențial și a celui integral.

Citeste si: NUMEROLOGIE. Darul magic pe care îl ai în funcție de data nașterii

De asemenea, Isaac Newton a fost primul care a demonstrat că legile naturii guvernează atât mișcarea globului terestru, cât și a altor corpuri cerești. Tot el a arătat că lumina albă este o lumină compusă din radiații monocromatice.

sursa: a1.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Test psihologic. Ce personaj de poveste ţi se potriveşte?

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Zodiile si familia. Astrologul Nicoleta Svarlefus a descris fiecare zodie: nu toti oamenii sunt incantati de ideea de familie

Povestea adevărată a unei nimfomane: "Ajunsesem să facem amor și de șapte ori pe zi. Sunt bolnavă de așa ceva. Nu mă puteam opri. În cele din urmă, am găsit soluția!"

HOROSCOP 18 martie Camelia Pătrășcanu. Leii fac ce le dictează sufletul. Peștii sunt lăudați de șefi

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri