Prin ce momente dificile a trecut Theo Rose înainte să devină celebră: „Am trăit doar cu 50 de lei”

Theo Rose
Ce spune artista despre momentele dificile prin care a trecut

Theo Rose a mărturisit cum era viața ei înainte de a deveni celebră. Artista a cucerit repede publicul din Romănia, iar acum are piese cu milioane de vizualizări.

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Cu toate acestea, artista s-a confruntat cu multe momente dificile până să atingă succesul în industria muzicală.

Recent, ea a vorbit despre viața pe care a avut-o înainte să devină celebră, nefiind una lipsită de griji. De asemenea, cântăreața a avut sprijinul și ajutorul părinților ei. 

„Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei.

I-am cheltuit pe pâine, niște legume, niște chestii, cărniță. Găteam cu vară-mea, aveam niște șuncă de la mama de la țară. Asta e șmecheria, dacă ai rude la țară îți trimit un ou proaspăt, niște șuncă afumată, niște brânză, niște roșii, niște castraveți. Mare parte din ce-ți trebuie ca alimentație ai. În primii doi ani de facultate a fost mai dificil”, a precizat Theo Rose, într-o emisiune TV.

Citeste si: Îndrăgita artistă Theo Rose, probleme cu plămânii după ce s-a vindecat de COVID-19

Theo Rose
Ce spune artista despre momentele dificile prin care a trecut[Sursa foto: Instagram]

Ce spune cântăreață despre nunta cu Alex Leonte

Theo Rose și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani, însă nu se gândesc să facă pasul cel mare.

„Normal că mi-am imaginat (n.r.

«nunta») și în Maldive, pe o plajă, frumos, eu cu el și cu un preot, și cu încă 3-4 zgarabeți în spatele nostru. Normal că mi-am imaginat scenariile astea, dar acum, la ce program am, Dumnezeu știe pe unde oi apuca să fac nunta. Parcă vezi că ajung să zic da și după mă duc că am cântare sau filmare, sau ce-oi avea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De ce să grăbim oamenii, graba strică treaba, lasă-l așa să se gândească bine înainte, că nici cu mine nu-i ușor. Aoleu, ce poamă sunt! Sunt poamă rea, eu spun, e un stres să fii iubitul meu, chiar cred asta! Și eu, ca om, nu sunt tocmai normală dacă am ajuns să fac chestia asta, că în domeniul ăsta care e normal?!”, a declarat Theo Rose, în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Theo Rose a izbucnit în lacrimi pe scenă, la propriul concert. S-a lăsat cu cerere în căsătorie, chiar sub privirile fanilor

„Te fac să vrei să te implici în chestia asta! Și dacă te implici prea mult, tot nu-i bine! Da, (n.r. «vine la concerte»), eu l-am rugat și el a făcut prostia să accepte.

Nu, (n.r.

«nu e gelos»), asta e cea mai mică problemă a noastră, e chiar omul potrivit pentru o artistă, tocmai pentru că n-am avut niciodată probleme. Înțelege absolut tot și urmează să vedeți niște chestii, că în videoclipuri se mai întâmplă lucruri.

Nu îi face nici lui plăcere să vadă, că nu e masochist, dar mă suține în tot ce fac. Eu mai am gura mare câteodată, trebuie să recunosc, nu e ușor pentru el!”, a mai adăugat Theo Rose.

Cât căștigă din promovările făcute pe rețelele de socializare

În trecut, Theo Rose a fost întrebată, într-un interviu, ce sume câștigă din promovările făcute pe rețelele de socializare.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Pe feed o postare costă 950 de euro, o serie de instastory plus tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed este 1.200 de euro și o postare pe feed este 950 de euro”, a dezvăluit artista.

Puțini sunt cei care îi știu numele real al artistei Theo Rose. În buletin, ea este Theodora Maria Diaconu și s-a născut pe data de 8 august 1997. 

Theo Rose a devenit cunoscută publicului larg în anul 2014, atunci când a prezentat alături de Dan Bordeianu, emisiunea “KIDSing“, difuzată de Kanal D.

Citeste si: Theo Rose, despre cel mai mare complex al său! Decizia radicală luată de artistă: „Nu pot să stau dărâmată”

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Theo Rose şi–a dezvăluit toate complexele. „Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Jador, prima reacție după ce a fost prins cu o femeie măritată: „Doamne ferește”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies