Prin campania „Sa facem lumina”, echipa „Asta-i Romania” si telespectatori cu suflet mare aduc speranta in viata orfanilor din Cruhla


Ionut si Dumitru Debritca sunt orfanii din Cruhla, copiii crescuti doar de tata, despre care ati aflat intr-o editie anterioara „Asta-i Romania” ca isi traiesc copilaria izolati in conditii precare si isi fac temele la lumina opaitului.

 

Reportajul emotionant despre viata grea a celor doi nu a ramas fara ecou in inimile telespectatorilor. Pentru Ionut si Dumitru a venit timpul sa afle ce inseamna oamenii cu suflet mare.
Dupa ce, de Paste, a adus lumina in viata a 13 copii, dupa ce a generat mii de reactii de sustinere, Campania „Asta-i Romania” „Sa facem lumina!” continua cu ajutorul telespectatorilor.
„Mi-a spus doamna invatatoare ca vor veni oameni de departe si ca ne vor aduce lumina in casa. Ne-au vazut la televizor si vor sa ne ajute...”, spune unul dintre copii.
Oamenii care au venit „de departe” sa le aduca micutilor lumina in casa si in suflete sunt Ilie si Ionut Ciurcau, doi frati din Bistrita, care, impreuna cu familia lor si prietenii au incercat sa ajute, dupa ce au vazut reportajul cu micutii orfani.
„M-a impresionat povestea lor, am dorit sa le indeplinim dorinta acestor copii, sa aiba curent. Am vrut sa le ofer un drum, mi-am dorit sa vada ca exista oameni care vor sa ii ajute, sa le redea increderea in ei”, a spus Ionut Ciurcau.
Pe langa faptul ca le-au instalat panourile solare, familia Ciurcau le-au adus copiilor jucarii, haine produse alimentare.
 Nu au fost singurii care au reactionat la povestea micutilor,  mai multi telespectatori din tara si din strainatate au intins o mana de ajutor trimitandu-le bani si cele necesare traiului. Mai mult, un roman stabilit in Belgia, Florin Celu Iacobet, a dotat casuta din lemn a familiei cu un generator atat de necesar pentru consumul intens de curent.
Sambata aceasta, de la ora 20:00, "Sa facem lumina!" devine din nou a promisiune respectata, intr-o editie emotionanta "Asta-i Romania", prezentata de Mihai Ghita.

Reportajul emotionant despre viata grea a celor doi nu a ramas fara ecou in inimile telespectatorilor. Pentru Ionut si Dumitru a venit timpul sa afle ce inseamna oamenii cu suflet mare.

Dupa ce, de Paste, a adus lumina in viata a 13 copii, dupa ce a generat mii de reactii de sustinere, Campania „Asta-i Romania” „Sa facem lumina!” continua cu ajutorul telespectatorilor. „Mi-a spus doamna invatatoare ca vor veni oameni de departe si ca ne vor aduce lumina in casa. Ne-au vazut la televizor si vor sa ne ajute...”, spune unul dintre copii.

Oamenii care au venit „de departe” sa le aduca micutilor lumina in casa si in suflete sunt Ilie si Ionut Ciurcau, doi frati din Bistrita, care, impreuna cu familia lor si prietenii au incercat sa ajute, dupa ce au vazut reportajul cu micutii orfani.„M-a impresionat povestea lor, am dorit sa le indeplinim dorinta acestor copii, sa aiba curent. Am vrut sa le ofer un drum, mi-am dorit sa vada ca exista oameni care vor sa ii ajute, sa le redea increderea in ei”, a spus Ionut Ciurcau.

Pe langa faptul ca le-au instalat panourile solare, familia Ciurcau le-au adus copiilor jucarii, haine produse alimentare.  Nu au fost singurii care au reactionat la povestea micutilor,  mai multi telespectatori din tara si din strainatate au intins o mana de ajutor trimitandu-le bani si cele necesare traiului. Mai mult, un roman stabilit in Belgia, Florin Celu Iacobet, a dotat casuta din lemn a familiei cu un generator atat de necesar pentru consumul intens de curent. 

Sambata aceasta, de la ora 20:00, "Sa facem lumina!" devine din nou a promisiune respectata, intr-o editie emotionanta "Asta-i Romania", prezentata de Mihai Ghita.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Ce poți da de pomană de Adormirea Maicii Domnului, 15 august

Mâncare de post pentru pomană

Cu ce se mănâncă nachos. Ce fel de toppinguri alegi pentru acest preparat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri