Primele imagini cu Marius Teicu dupa moartea fiicei sale! Compozitorul a mers la cimitir, ca sa aranjeze totul pentru inmormantarea Patriciei!


Marius Teicu trece prin momente cumplite. In aceasta dimineata si-a pierdut fiica in varsta de 41 de ani, pe Patricia, rodul iubirii dintre el si sotia sa Rodica. Tanara a pierdut lupta cu o nemiloasa leucemie.

Reporterii Stirilor Kanal D au reusit, astazi, sa vorbeasca chiar cu Marius Teicu, in timp ce acesta se afla in cimitirul in care fiica sa isi va dormi, incepand de vineri, somnul de veci. Bietul parinte cauta sa aranjeze toate cele necesare inmormantarii Patriciei.

Patricia Teicu Radulescu a pierdut, azi de dimineata, lupta cu boala! La numai 41 de ani, fata compozitorului Marius Teicu a murit pe patul de spital, dupa ce, in urma cu aproape doi ani fusese diagnosticata cu o forma rara de leucemie.
Anul trecut, tanara suferise un transplant medular, insa toate tratamentele de dupa aceea nu au reusit decat sa-I prelungeasca viata cu cateva luni

Ce le-a declarat maestrul Marius Teicu reporterilor Stirilor Kanal D, aflati in aceasta seara, de la 19.00.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri