Primele declaratii ale criminalei de la Dristor: "Regret, prefer sa fiu moarta"- Ce le-a spus Magdalena Serban oamenilor legii


Magdalena Serban a fost arestata pentru 30 de zile pentru omor si tentativa de omor dupa ce a aruncat-o pe sine pe Alina Ciucu.

Avocata femeii a stat de vorba cu jurnalistii si a facut primele declaratii. Reprezentanta Magdalenei Serban a dezvaluit ce le-a spus clienta sa oamenilor legii.

"S-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală, dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza. Că ar fi sau nu în interesul ei această expertiză, vom vedea mai departe. A spus că regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs", a declarat avocata Magdalenei Serban.  


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Sandra Izbaşa a pozat cu un decolteu generos în timp ce a făcut şpagatul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri