Prima reacţie a lui Victor Slav după ce a aflat că Bianca şi Alex Bodi au divorţat! Uite ce femeie superbă este lângă ea! Prezentatorul tv este foarte fericit!


Prima reacţie a lui Victor Slav după ce a aflat că Bianca şi Alex Bodi au divorţat! Uite ce femeie superbă este lângă ea!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat după doar trei luni de căsnicie. Cununia civilă a celor doi a fost o adevărată bombă în showbiz după ce protagoniştii noştri s-au tot despărţit şi împăcat. Adevărul este că puţini au crezut că acest mariaj va rezista şi, din păcate, majoritatea a avut dreptate.

Prima reacţie a lui Victor Slav după ce a aflat că Bianca şi Alex Bodi au divorţat! "Ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi"

"Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

Ei bine, primul fost soţ al frumoasei vedete, Victor Slav, a preferat să nu dea prea mare importanţă evenimentului trist din viaţa Biancăi, prezentatorul tv fiind concentrat pe proiectele lui profesionale şi pe relaţia cu fetiţa lui, Sofia.

Ultima poză postată de Victor pe insta îl înfăţişează alături de colega lui, frumoasa Cristina Mihaela, sărbătorind Halloween-ul în platoul emisiunii "Îmi place dansul".


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Gabriela Cristea, mesaj impresionant în urmă cu câteva momente: „O malformație congenitală...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri