Bianca Drăguşanu, gest ŞOCANT într-o parcare plină. Uite ce a putut să facă. Unii trecători şi-au făcut cruce! FOTO!


Bianca Drăguşanu, gest ŞOCANT într-o parcare plină. Uite ce a putut să facă.

Bianca Drăguşanu (36 ani) pare că-şi retrăieşte adolescenţa în braţele milionarului Alex Bodi, proaspătul ei soţ.

Spunem că-şi retrăieşte adolescenţa pentru că în ultima vreme vedeta se comportă ca o liceană îndrăgostită lulea, care parcă vrea să le arate tuturor că l-a întâlnit pe bărbatul visurilor ei.

Ei bine, "Făt-Frumos" are garajul generos, dacă vreţi să vorbim în rime, şi o lasă pe frumoasa blondă să ia ce maşină îşi doreşte ea, din colecţia lui.

Bianca Drăguşanu, gest ŞOCANT într-o parcare plină. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Dacă până acum câteva zile diva a condus un autoturism de 200.000 de euro, proprietate a soţului ei, acum a ales o maşină de teren de 80.000 de euro, la mare căutare printre mondenii cu posibilităţi financiare.

Dar deja se ştie că Bianca are o apetenţă pentru "bijuteriile" pe patru roţi, aşa că trecem la lucruri mai interesante...

Deunăzi, protagonista noastră a făcut un gest şocant, lăsându-i mască atât pe cei care au văzut-o în timp real cât şi pe fanii ei de pe reţelele de socializare.

Fosta prezentatoare tv a auzit o melodie care-i place foarte mult, a ieşit din maşină într-o parcare plină şi a început să danseze lasciv, mai ceva ca la club...Comentarii? 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri