Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au stabilit data nunții: „Amândoi ne-am dorit să nu se afle public”


Bianca și Alex trec la noul pas al relației lor.


In articol:

La doar câteva zile după ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi păreau că s-au despărțit, ei bine, relația lor merge din ce în ce mai bine, astfel că cei doi au stablit deja și data nunții.

Aceștia s-au cununat civil în mare secret pe data de 1 august, iar acum vor să treacă la pasul următor, și anume cununia religioasă.

Bianca și Alex au stabilit deja și ziua în care se vor cununa în fața lui Dumnezeu și anume 22 septembrie, semn că zvonurile conform cărora mariajul lor scârțâie este unul fals.

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu le-au zis nici părinților de cununia civilă

Imediat după cununie, cei doi au recunoscut că mereu au făcut ce au simțit în relația lor și acest lucru s-a aplicat și în cazul cununiei civile și că nici părinții lor nu au știut.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim...nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.

Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate... (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu...(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă.” a spus Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Întâlnirea unui tractorist cu jucăușa căprioară Bambi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri