Prima reacție a lui Cătălin Măruță, după ce Carmen Harra i-a prevestit divorțul de Andra. Cu cine s-a forografiat

Catalin Maruta si Andra
Catalin Maruta si Andra au doi copii impreuna

Ce a făcut Cătălin Măruță, la scurt timp după ce Carmen Harra a prevestit că prezentatorul se va despărți de Andra.

Prezentă în cadrul unei emisiuni Tv, Carmen Harra a făcut un anunț șoc despre Andra și Cătălin Măruță. Clarvăzătoarea a anunțat că cei doi vor divorța, iar relația lor se va termina într-un dezastru.

Carmen Harra a dezvăluit că în urmă cu 13 ani l-a avertizat pe Cătălin Măruță că s-ar putea să divorțeze de frumoasa artistă și că divorțul s-ar putea întâmpla din cauza ei, nu a lui.

Citeste si: Carmen Harra, sfat pentru Anamaria Prodan în plin scandal cu Laurențiu Reghecampf: ”Cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru!”

„Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă.

El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: CARMEN HARRA- SECRETUL TINEREȚII FĂRĂ BĂTRÂNEȚE

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el.

În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce.

În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra, la Prima TV.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce făceau Andra și Măruță în timp ce Carmen Harra le-a prevestit divorțul la TV! Artista a apărut cu o falcă umflată: „A fost destul de greu, n-a fost ușor”

Ce a făcut Cătălin Măruță, la scurt timp de la dezvăluirile lui Carmen Harra

La scurt timp după aceste dezvăluiri, Cătălin Măruță a făcut mai multe postări pe contul său de Instagram, iar una dintre fotografiile care au atras atenția a fost cea cu Alexandra Duli, o fostă concurentă a unui concurs de supraviețuire.

Catalin Maruta
Catalin Maruta a avut-o invitata pe Alexandra Duli[Sursa foto: Instagram]


La rândul său, Andra a postat o imagine din casa ei, semn că lucrurile sunt în continuare extrem de liniștite în acest cuplu și că fanii nu ar trebui să își facă griji în legătură cu cei doi.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Carmen Harra, despre conflictul dintre Rusia și Ucraina

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2022: „Văd că vom avea foarte mulți morți!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies