Carmen Harra, despre conflictul dintre Rusia și Ucraina

Carmen Harra despre conflictul din Ucraina

Ce spune Carmen Harra despre conflictul dintre Rusia și Ucraina. Aceasta a prevăzut mai multe evenimente care au avut deja loc.

Carmen Harra dezvăluie că a anticipat conflictul dintre Rusia și Ucraina, iar cei care o urmăresc deja de ani de zile știu deja despre previziunile pe care le-a făcut. Celebra prezicătoare a vorbit despre conflictul de la granița România, despre cine îl va câștiga, dar și cum se va schimba viața românilor din cauza acestor evenimente.

Carmen Harra a dezvăluit în cadrul unui interviu că războiul nu se va termina tocmai bine pentru ruși.

Citeste si: Ministerul Apărării Naționale, informații importante despre reintroducerea serviciului militar obligatoriu

„Războiul a început deja! Eu l-am anticipat de acum câteva luni. Vorbeam în anumite emisiuni, acum o lună și ceva, că Rusia va ataca Ucraina. Deși multă lume a contestat acest lucru, eu am fost sigură că acest lucru se va întâmpla și iată că se întâmplă în „real time” (N.R.:

în timp real).

Și asta din nefericire nu arată deloc bine și va produce multe probleme. Vor fi multe pierderi de vieți omenești!

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Carmen Harra

Carmen Harra a vorbit despre razboiul din Ucraina

[Sursa foto: Instagram]

În România însă nu văd să avem de suferit din asta, lupta este între Rusia, Ucraina, vor să ia și Moldova și probabil Georgia.

Nu se termină bine pentru ruși, până la urmă. Dar se va amplifica și starea generală de spirit, va fi foarte proastă. Este ceva ce nu s-a mai văzut de la al Doilea Război Mondial și bineînțeles că toată lumea o să stea într-o stare neplăcută de panică.

Citeste si: Volodimir Zelenski a ordonat mobilizare generală în Ucraina! Ce înseamnă acest lucru

În ceea ce privește însă România, am spus că sunteți protejați”, a explicat Carmen Harra în cadrul unui interviu.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Sfatul lui Carmen Harra pentru români

Carmen Harra dezvăluie că nu se anunță lucruri bune nici pe plan economic, anunțându-se o nouă criză economică.

“Legat de criza economică, ea devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta.

Eu vorbesc de câțiva ani și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină.

Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22%.

Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare, iar imobiliarele…”, este sfatul acesteia.Citește și:

Volodimir Zelenski a ordonat mobilizare generală în Ucraina! Ce înseamnă acest lucru

Ministerul Apărării Naționale, informații importante despre reintroducerea serviciului militar obligatoriu

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies