Previziuni Urania pentru perioada 4 – 10 august 2018. Luna Neagra intra in Varsator - cum sunt afectate zodiile


Previziuni Urania pentru perioada 4 – 10 august 2018. Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului. Venus va intra în zodia Balanţei.

Berbec

Între 4 şi 6 august, în zorii zilei, posibile evenimente neprevăzute cu consecinţe financiare. Mecanismul de redresare bănească va cunoaşte alterări din seara zilei de 8 august, când Uranus va intra în mişcare aparent retrogradă (va reveni în zodia Taurului pe 6 martie 2019), timp în care se va întoarce în zodia Berbecului, dându-le acestor nativi posibilitatea să găsească rezolvări în plan personal care, parcă, vor veni de la sine, adică pe fondul unor conjuncturi ce ţin de cursul evenimentelor exterioare în care ei nu vor mai putea interveni şi cărora li se vor supune; evenimente cu rol important în destinul personal. Între 6 august, după ora 04:32′, şi dimineaţa zilei de 8 august, prilej favorabil pentru discuţii, informări, lămuriri prin consultare, studiu individual, lecţii. Cele două zile vor fi utile persoanelor care susţin probe orale la examinările şcolare, universitare, profesionale, indiferent de domeniu sau de nivel de pregătire.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri