Previziuni Urania pentru perioada 28 aprilie – 4 mai 2018. Luna Plina in Scorpion


Berbec

 

Între 28 şi 29 aprilie dimineaţa, dispute, confruntări sonore. Nativii vor avea intervenţii de un subiectivism accentuat. Nu este un moment bun pentru discuţii unde va fi nevoie de măsură, diplomaţie sau atenţie la detalii.

 

Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, şi 1 mai după-amiaza, spaimă de a nu pierde un bun, de a nu rata o şansă materială, ipostază amplificată şi de Luna Plină în Scorpion din 30 aprilie. Răstimpul aduce în prim-plan o chestiune financiară întocmită în neregulă mai demult care, acum începe să producă efecte. Moment total neindicat pentru vânzări, cumpărări, promisiuni referitoare la o tranzacţie indiferent de valoarea ei. În dorinţa lor de a se stabiliza din punct de vedere material, nu este indicat să se implice în „învârteli”, „combinaţii” şi afaceri tulburi în speranţa că, fie şi cu asumarea unui risc, vor câştiga, la un moment dat, o sumă de bani. O înşelătorie mai veche poate ieşi, acum, la iveală. Între 1 mai, după ora 17:20‘, şi zorii zilei de 4 mai, gânduri şi sentimente stârnite de o relaţie cu cineva care se află departe de locul în care trăieşte nativul. Dorinţă de a călători, de a face schimbări de peisaj (deplasări, excursii, strămutări  în străinătate) dar şi informaţii contradictorii, din categoria surprizelor.

 

Pe 4 mai, după ora 04:16‘, cariera le va impune un program de lucru riguros şi, eventual, încărcat. Nativii vor face efortul de a fi la înălţimea unui moment important asumându-şi un proiect major; situaţii menite să-l destabilizeze pe câte un Berbec care a avut sau are încă funcţie, rang, demnitate. Venus continuă să funcţioneze în favoarea nativilor în sectorul deplasărilor pe distanţe mici (excursii, vizite, deplasări pe termen scurt); noroc la dialoguri, informări, situaţii în care Berbecii trebuie să se exprime în cadrul unui colectiv (şedinţă, conferinţă, interviu, examen, test).

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Cine face primul pas și cum o să te sărute în funcţie de zodie? Berbecul e rapid şi pasional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri