Horoscop complet pentru weekend 27-28-29 aprilie. Doua zodii au de suferit si alte doua isi gasesc marea iubire


Horoscop complet pentru weekend 27-28-29 aprilie. Doua zodii au de suferit si alte doua isi gasesc marea iubire

Horoscop complet pentru weekend 27-28-29 aprilie. Doua zodii au de suferit si alte doua isi gasesc marea iubire.

Berbec

Personalitatea ta se schimbă mult în această săptămână. Eşti luminos şi vorbeşti cu mult farmec. Razele astrelor îţi ating în chip minunat gândurile. Întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt foarte interesante, chiar cu note spectaculoase. Stările interioare fluctuează mult, recomandabilă fiind tăcerea şi retragerea din mijlocul celorlalţi. Sunt posibile mici noroace la bani şi cadouri. Imaginea ta în societate este destul de încercată. Spre sfârşitul săptămânii îţi revii, te vei simţi bine, devenind o adevărată încântare pentru anturaj.

Activităţile domestice îţi solicită aportul.  

Taur

Sufletul are nevoie de odihnă şi răsfăţ în această săptămână. Gândurile tăinuite, visele premonitorii şi presentimentele vor face parte din programul cotidian. Pe de altă parte, cariera profesională şi imaginea ta în societate sunt în bătaia razelor astrale. Prietenii îţi sunt în preajmă. Anumite probleme de sănătate se repun în discuţie. Organismul tău este destul de încercat. La sfârşitul săptămânii, recomandabile sunt activităţile de rutină, cele care presupun puţin efort fizic.

Forţa protectoare divină o vei simţi discret, dar suficient de puternic. Atenţie la toate informaţiile primite: sunt foarte importante pentru viitor!

Gemeni

Foarte interesante şi provocatoare sunt, în această săptămână, relaţiile cu prietenii. Sunt posibile prietenii noi sau altele vechi să dispară din sfera ta de interes. Astfel discuţiile, întâlnirile cu aceştia se pot dovedi utile pe termen lung. şi domeniile spirituale îţi vor atrage atenţia şi eforturile, dar nu forţa nota.

Cariera profesională şi imaginea ta în societate primesc raze astrale accentuate, benefice. Sunt şanse de promovare profesională. Spre sfârşitul săptămânii, te vei bucura pe îndelete de întâlniri agreabile cu prietenii. Atenţie la sfaturi, îndemnuri sau cuvinte spuse într-o doară: chiar sunt de folos!

Rac

Eşti foarte atent la imaginea ta în societate şi la felul în care apari la locul de muncă. Sunt posibile răsturnări de situaţie minunate.

Unele aspecte se vor rezolva, vor dispărea, iar altele noi, benefice se întrezăresc la orizont. Şi domeniul financiar se va modifica în urma schimbărilor profesionale. Pe de altă parte, dorinţa de elevare sufletească este destul de accentuată. Lecturarea unei cărţi spirituale, meditaţia într-o biserică sau plimbările în aer liber sunt bine venite. La sfârşitul săptămânii, ai nevoie de odihnă şi plimbări în aer liber.

Leu

Rafinarea sufletului va fi cea mai importantă dorinţă în această săptămână. Astrele îţi trimit influxuri special pentru a-ţi deschide mental spre noi filozofii de viaţă. Planurile de călătorii sau de studii pot cunoaşte răsturnări de situaţie spectaculoase. Însă, ceva neplăceri pot apărea de la banii şi bunurile comune cu parteneruld e viaţă sau colaboratorii. Prudenţă şi răbdare! Atenţie la locul de muncă, mai ales în relaţiile cu şefii şi autorităţile! Discuţii aprinse şi reluarea unor activităţi profesionale mai vechi. În ultimele zile ale săptămânii, recomandabile sunt plimbările în aer liber, lecturarea cărţilor spirituale, odihna, dar mai ales detaşarea de cotidian.

Fecioara

Începutul săptămânii îţi aduce multă animaţie la locul de muncă. Sunt posibile situaţii dinamice. Sănătatea necesită o atenţie deosebită. Relaţiile parteneriale vor lua turnuri deosebite, dar favorabile pe termen lung. Sfaturile sau sprijinul dorit de la ceilalţi, mai ales de la partenerul de viaţă sau de la colaboratori se vor contura în chip minunat. Dar, fii înţelegător, pentru că ceilalţi au şi alte preocupări. Cheltuieli pe taxe, facturi, servicii comune cu alţii. Sunt posibile rezolvări financiare, cadouri sau recompense de la autori necunoscuţi. Relaxează-te şi ai încredere în curgerea firească a evenimentelor vieţii cotidiene.

Balanta

Relaţiile parteneriale îţi pot aduce, multe surprize în această săptămână. Sunt interesante, dinamice cu multe elemente noi. Unele relaţii se pot destrăma, iar altele noi apar la orizont. Totodată vor apărea cheltuieli comune cu alţii şi demersuri necesare vânzării sau achiziţionării unor bunuri patrimoniale. Pe de altă parte sunt posibile călătorii îndepărtate, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, dar şi implicarea în studii şi documentare necesare în domeniul profesional, în speţă la locul de muncă. Ultimele zile ale săptămânii vin cu multă animaţie în sfera socială. Vei fi nevoit să faci faţa unui şir prelungit de discuţii sau întâlniri sociale.

Scorpion

Cele mai importante aspecte ale săptămânii, sunt legate de sănătate şi de locul de muncă. Sunt posibile răsturnări de situaţie, rezolvări benefice sau deschiderea unor drumuri noi. Partenerul de viaţă şi colaboratorii vor dori să te implici mai mult în treburile comune, cerându-ţi explicaţii serioase. Poate ar fi bine să te detaşezi de treburile tale personale, chiar şi preţ de câteva momente şi să fii alături de ceilalţi. Unii au nevoie doar de prezenţa ta puternică. Intervin şi cheltuieli comune cu alţii, dar le vei putea rezolva foarte bine. Spre sfârşitul săptămânii, recomandabile sunt odihna şi plimbările în aer liber, întrucât oboseala îşi va spune cuvântul.

Sagetator

Tipic pentru tine, aventurile şi distracţiile sunt pe primul loc, în această săptămână. Posibil să visezi să te îndrăgosteşti, să faci glume pe seama altora, însă noroc că astrele te protejează. La locul de muncă îţi vei demonstra talentele şi experienţa acumulată, dar ar fi bine să le faci cu prudenţă. Unii colegi pot interpreta greşit intenţiile tale bune. Sănătatea îţi poate da de furcă, deci implică-te numai în activităţile care te privesc şi necesită eforturi moderate. Relaţiile parteneriale sunt dinamice şi bine ar fi să te alături partenerului de viaţă sau colaboratorilor în activităţile comune. Însă, orientează-te şi spre segmentul domestic, pentru că se animă mult.

Capricorn

Căminul, locul natal şi părinţii, neamurile sunt preocupările importante din această săptămână. În aceste zone sunt posibile răsturnări de situaţie, decizii majore sau schimb de opinii pe tonuri ridicate. Pe de altă parte vor intra în sferat ta de interes, de acum încolo, planurile de călătorii sau de studii pe termen scurt. Se animă mult relaţiile cu anturajul apropiat şi întâlnirile cu prietenii. Multe dialoguri, schimb de opinii, informaţii surprinzătoare, dar benefice. Relaxează-te cu un hobby, pentru că ai multe de făcut şi acasă şi la serviciu, fiind nevoie să te şi odihneşti din când în când. Relaţiile colegiale sunt amestecate, deci fii prudent.

Varsator

Se pare că vei excela la capitolul comunicare în această săptămână. Va fi un adevărat spectacol de artificii în preajma ta şi vei atrage mulţi admiratori. Planurile de călătorii sau de studii sunt la mare căutare şi chiar ai nevoie fie să pleci pentru a rezolva chestiuni personale şi profesionale, fie pentru a studia ceva necesar în domeniul profesional în care activezi. Atenţie la cuvinte şi gânduri, deoarece forţa de realizare a dorinţelor şi viselor este destul de mare! Relaţiile cu membrii familiei şi teburile gospodăreşti te solicită mult la mijlocul săptămânii şi bine ar fi să fii prezent şi implicat. Distracţii, aventuri, abordarea unui hobby.

Pesti

Capitolul financiar cunoaşte turnuri spectaculoase în această săptămână. Se pot soluţiona situaţii ce stagnează de mult. Cadourile şi recompensele băneşti sunt şi ele prezente. Atenţie la tot ce se petrece în acest sector, deoarece apar informaţii noi atât în ceea ce priveşte sursele tale de venit, cât şi schimbarea condiţiilor de muncă! Multe discuţii şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distaţe scurte pentru a rezolva diverse, dar şi vizite agreabile la persoane dragi şi de încredere. Fii scump la vorbă şi precaut în gesturi. Ocupă-te şi de treburile gospodăreşti, pentru că membrii familiei au nevoie de sprijinul tău material, moral sau emoţional.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop tiganesc luna mai 2018. 2 zodii au parte numai de succese

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Anuntul NASA despre descoperirea celei de-a 13-a zodii. ''Am realizat calcule''

Top 3 zodii care au noroc cat pentru o viata in iunie 2018. Sunt vedetele acestei luni

Protejatii lui Dumnezeu. 3 zodii carora Cel de Sus le da putere

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bogdan Mocanu și Jador nu mai sunt prieteni! Ce a spus marele câștigător de la Puterea dragostei : „Jador a murit pentru mine”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri