Presedintele Kanal D Haluk Kurcer – Premiu pentru Management Performant in Mass-Media, in cadrul Galei Bursa, Ziarul Oamenilor de Afaceri


Presedintele Kanal D, Haluk Ziya Kurcer, a fost premiat pentru Management Performant in Mass-Media, in cadrul Galei Bursa – Deceniul European din Centenarul Romaniei.

Evenimentul care a avut loc marti seara, in ambianta spectaculoasa a  Palatului Parlamentului, a reunit oameni de afaceri, reprezentanti ai institutiilor statului, ambasadori, ministri, personalitati din domeniul mass-media. Gala si-a propus sa evidentieze oameni speciali, care au facut performanta in domeniile in care activeaza, afaceri de succes, care au un impact pozitiv asupra comunitatilor.

Kanal D este unul dintre pilonii importanti din mass-media actuala, iar cresterea spectaculoasa in audiente a fost aplaudata la scena deschisa.

In prezent, Kanal D, sub conducerea lui Haluk Kurcer, si-a consolidat pozitia in top trei televiziuni din Romania, inregistrand anul precendent cea mai mare crestere a cotei de piata, de peste 20%, in Prime Time, in randul publicului national si al celui de la orase. Adesea, Kanal D se claseaza pe primul loc si pe locul doi in topul audientelor atat in Day Time, cat si in Prime Time, devenind un trendsetter in materie de programe TV si una dintre cele mai accesate surse de entertainment si informatie.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri