Prepara-ti un tort delicios, dulce si sanatos! Uite de ce ai nevoie!


Ioana Ginghina iti recomanda o reteta delicioasa de tort raw vegan.

 

Tort cu 3 straturi
Blat 1
-200g seminte de floarea soarelui
-100g curmale
-vanilie bio
– indulcitor natural ( miere)
– 100 ml apaimage
Blat 2
– 200g caju inmuiat 1h
– zeama de la 1/2 lamaie
– miere dupa gust
– 50 g ulei de cocos
– 150ml apa
Blat 3
– 200 g caju
-150g fructe de padure congelate
– 70 g unt de cacao
-2-3 picaturi esenta de rom
– miere dupa gust
Fiecare blat se baga pe rand la congelator, atat cat dureaza sa-l facem pe urmatorul.
Apoi se lasa tot tortul la congelator pana se intareste.
Inainte sa se consume, se va scoate la temperatura camerei timp de 15-20 minute.
Sursa: Ioanagingina.ro

Tort cu 3 straturi

Blat 1


-200g seminte de floarea soarelui
-100g curmale
-vanilie bio
– indulcitor natural ( miere)
– 100 ml apaimage

Blat 2

– 200g caju inmuiat 1h
– zeama de la 1/2 lamaie
– miere dupa gust
– 50 g ulei de cocos
– 150ml apa

Blat 3

– 200 g caju
-150g fructe de padure congelate
– 70 g unt de cacao
-2-3 picaturi esenta de rom
– miere dupa gust

Fiecare blat se baga pe rand la congelator, atat cat dureaza sa-l facem pe urmatorul.Apoi se lasa tot tortul la congelator pana se intareste.

Inainte sa se consume, se va scoate la temperatura camerei timp de 15-20 minute.

Sursa: Ioanagingina.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ela Crăciun, la urgență cu fiica ei pe timp de pandemie! "Dureri foarte mari"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri