Prepara-ti un mousse de ciocolata raw! Este delicios!

Prepara-ti un mousse de ciocolata raw! Este delicios!
Prepara-ti un mousse de ciocolata raw! Este delicios!

Stiu ca pentru unele persoane poate parea ciudat, dar nu sunt pasionata de ciocolata si da, stiu ca sunt una dintre norocoase, pentru ca majoritatea adora acest desert.

 

Adica o placere in minus pentru mine. Dar din cand in cand este bine sa mai facem si cate o exceptie.
Astazi am sa va fac  eu o placere. Am testat o reteta noua, care chiar mi-a iesit foarte bine. Am si mancat ce am preparat, mi-a placut, dar nu este ceva ce as manca in fiecare zi. Insa pentru iubitorii de ciocolata cu siguranta este un deliciu asa ca am sa impartasesc reteta.
Am curatat 1 avocado si o banana, le-am pus in blender, peste care am pus zeama si coaja de la o portocala. Le-am pasat putin, dupa care am adaugat 2 lingurite de sirop de agave, ½ lingurita de vanilie, 15 g cacao raw si 30 g pudra de roscove. Le-am mixat bine, pana a devenit o pasta cremoasa.
Poate fi consumata imediat sau o lasati la frigider. Am mai spus acest lucru, dar consistenta este data de puterea blenderului.  Eu lucrez cu Thermomix, care este cel mai puternic robot de bucatarie, asa ca nu va speriati daca nu iese la fel de fin  ca cel din fotografie. Important este sa obtineti un gust pe masura dorintei. Si aici va invit sa va jucati cu ingredientele. Daca va place foarte mult cicocalata, in special cea neagra puteti adauga mai multa cacao.
Eu am redus cantitatea din reteta originala, iar data viitoare o sa pun si mai putina cacao.
Sursa: carmennegoita.com

Adica o placere in minus pentru mine. Dar din cand in cand este bine sa mai facem si cate o exceptie. 

Astazi am sa va fac  eu o placere. Am testat o reteta noua, care chiar mi-a iesit foarte bine.

Am si mancat ce am preparat, mi-a placut, dar nu este ceva ce as manca in fiecare zi. Insa pentru iubitorii de ciocolata cu siguranta este un deliciu asa ca am sa impartasesc reteta.

Am curatat 1 avocado si o banana, le-am pus in blender, peste care am pus zeama si coaja de la o portocala. Le-am pasat putin, dupa care am adaugat 2 lingurite de sirop de agave, ½ lingurita de vanilie, 15 g cacao raw si 30 g pudra de roscove.
Le-am mixat bine, pana a devenit o pasta cremoasa. Poate fi consumata imediat sau o lasati la frigider. Am mai spus acest lucru, dar consistenta este data de puterea blenderului.  Eu lucrez cu Thermomix, care este cel mai puternic robot de bucatarie, asa ca nu va speriati daca nu iese la fel de fin  ca cel din fotografie. Important este sa obtineti un gust pe masura dorintei. Si aici va invit sa va jucati cu ingredientele.
Daca va place foarte mult cicocalata, in special cea neagra puteti adauga mai multa cacao. Eu am redus cantitatea din reteta originala, iar data viitoare o sa pun si mai putina cacao.  

Sursa: carmennegoita.com

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Moarte cruntă pentru o mamă de 29 de ani. A sfârșit într-un canal în loc să ajungă să-și ia copiii

Faci sport și nu slăbești? Iată ce se întâmplă!

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Legatura dintre Alexandra Cuhuteac și Anișoara Dabija: "Nu am cuvinte. Să zică dușmanii ce or vrea, ai întrecut cele mai...". Toți cei care au văzut sunt pur și simplu uimiți 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies