Prepara-ti o gustare fara zahar: biscuiti cu ovaz! Sunt gata in jumatate de ora!

Prepara-ti o gustare fara zahar: biscuiti cu ovaz! Sunt gata in jumatate de ora!

Cei mai deliciosi biscuiti cu ovaz ii poti face acasa, in mai putin de 30 de minute

 

Ingrediente (30 de biscuiti):
½ ceasca de faina integrala de grau
1 ¼ ceasca de fulgi de ovaz
½ ceasca de fulgi de cocos neindulciti
¾ lingura de bicarbonat de sodiu
½ ceasca de nuci taiate
½ ceasca de ulei de cocos topit
¾ ceasca de miere
1 ou mare
1 lingurita de extract de vanilie
½ ceasca de curmale taiate
Preparare:
Incalzeste cuptorul la 176 de grade. Pregateste 2 tavi in care sa coci biscuitii: unge-le cu putin ulei de masline si apoi acopera-le cu hartie de copt.
Intr-un bol mare, amesteca faina, fulgii de ovaz, fulgii de cocos, bicarbonatul de sodiu si nucile taiate. Fa o gaura in mijloc si da bolul deoparte.
In alt bol, amesteca uleiul de cocos, mierea, oul, vanilia si un praf de sare. Cand s-a omogenizat bine, toarna aceasta compozitie in centrul ingredientelor uscate, din primul bol. Amesteca cu o spatula si adauga si curmalele taiate.
Formeaza biscuitii punand cate o lingura din compozitie pe hartia de copt, la distanta de 4-5 centimetri unii de altii. Coace biscuitii, in centrul cuptorului, 10-12 minute pana cand devin usor aurii. Scoate-i din cuptor si lasa-i sa se raceasca 5 minute inainte de a-i savura!
Sursa: Andreearaicu.ro

Ingrediente (30 de biscuiti):

½ ceasca de faina integrala de grau
1 ¼ ceasca de fulgi de ovaz
½ ceasca de fulgi de cocos neindulciti
¾ lingura de bicarbonat de sodiu
½

ceasca de nuci taiate
½ ceasca de ulei de cocos topit
¾ ceasca de miere
1 ou mare
1 lingurita de extract de vanilie
½ ceasca de curmale taiate

Preparare:

Incalzeste cuptorul la 176 de grade. Pregateste 2 tavi in care sa coci biscuitii: unge-le cu putin ulei de masline si apoi acopera-le cu hartie de copt.

Intr-un bol mare, amesteca faina, fulgii de ovaz, fulgii de cocos, bicarbonatul de sodiu si nucile taiate. Fa o gaura in mijloc si da bolul deoparte.

In alt bol, amesteca uleiul de cocos, mierea, oul, vanilia si un praf de sare. Cand s-a omogenizat bine, toarna aceasta compozitie in centrul ingredientelor uscate, din primul bol. Amesteca cu o spatula si adauga si curmalele taiate.

Formeaza biscuitii punand cate o lingura din compozitie pe hartia de copt, la distanta de 4-5 centimetri unii de altii. Coace biscuitii, in centrul cuptorului, 10-12 minute pana cand devin usor aurii. Scoate-i din cuptor si lasa-i sa se raceasca 5 minute inainte de a-i savura!

Sursa: Andreearaicu.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO Angela Rusu, despre lupta cu kilogramele. Cum a reușit să scape de 31 de kilograme: “În momentul acela am zis ori la bal, ori la spital.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Ce a apărut în locul in care Mălina Guler și-a dat ultima suflare. Ipoteze șocante circulă pe internet: „Ar fi căzut 15-20 de persoane din acel bloc… au mai murit 3”

Jurnalistul Alin Grigore vorbește despre boala cu care se confrunta fotojurnalista Mălina Guler, tânăra care a căzut de la etajul 7 al unui bloc: "De data asta n-a mai fost vorba despre fotbal"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

ȘOC în „Casa iubirii”! Moldo riscă ELIMINAREA! De necrezut ce reacție are Kira: „Ne despărțim...”

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul