Prepara-ti o gustare fara zahar: biscuiti cu ovaz! Sunt gata in jumatate de ora!


Cei mai deliciosi biscuiti cu ovaz ii poti face acasa, in mai putin de 30 de minute

 

Ingrediente (30 de biscuiti):
½ ceasca de faina integrala de grau
1 ¼ ceasca de fulgi de ovaz
½ ceasca de fulgi de cocos neindulciti
¾ lingura de bicarbonat de sodiu
½ ceasca de nuci taiate
½ ceasca de ulei de cocos topit
¾ ceasca de miere
1 ou mare
1 lingurita de extract de vanilie
½ ceasca de curmale taiate
Preparare:
Incalzeste cuptorul la 176 de grade. Pregateste 2 tavi in care sa coci biscuitii: unge-le cu putin ulei de masline si apoi acopera-le cu hartie de copt.
Intr-un bol mare, amesteca faina, fulgii de ovaz, fulgii de cocos, bicarbonatul de sodiu si nucile taiate. Fa o gaura in mijloc si da bolul deoparte.
In alt bol, amesteca uleiul de cocos, mierea, oul, vanilia si un praf de sare. Cand s-a omogenizat bine, toarna aceasta compozitie in centrul ingredientelor uscate, din primul bol. Amesteca cu o spatula si adauga si curmalele taiate.
Formeaza biscuitii punand cate o lingura din compozitie pe hartia de copt, la distanta de 4-5 centimetri unii de altii. Coace biscuitii, in centrul cuptorului, 10-12 minute pana cand devin usor aurii. Scoate-i din cuptor si lasa-i sa se raceasca 5 minute inainte de a-i savura!
Sursa: Andreearaicu.ro

Ingrediente (30 de biscuiti):

½ ceasca de faina integrala de grau
1 ¼ ceasca de fulgi de ovaz
½ ceasca de fulgi de cocos neindulciti
¾ lingura de bicarbonat de sodiu
½ ceasca de nuci taiate
½ ceasca de ulei de cocos topit
¾ ceasca de miere
1 ou mare
1 lingurita de extract de vanilie
½ ceasca de curmale taiate

Preparare:

Incalzeste cuptorul la 176 de grade. Pregateste 2 tavi in care sa coci biscuitii: unge-le cu putin ulei de masline si apoi acopera-le cu hartie de copt.

Intr-un bol mare, amesteca faina, fulgii de ovaz, fulgii de cocos, bicarbonatul de sodiu si nucile taiate. Fa o gaura in mijloc si da bolul deoparte.

In alt bol, amesteca uleiul de cocos, mierea, oul, vanilia si un praf de sare. Cand s-a omogenizat bine, toarna aceasta compozitie in centrul ingredientelor uscate, din primul bol. Amesteca cu o spatula si adauga si curmalele taiate.

Formeaza biscuitii punand cate o lingura din compozitie pe hartia de copt, la distanta de 4-5 centimetri unii de altii. Coace biscuitii, in centrul cuptorului, 10-12 minute pana cand devin usor aurii. Scoate-i din cuptor si lasa-i sa se raceasca 5 minute inainte de a-i savura!

Sursa: Andreearaicu.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Şişcanu, în scandal cu Andreea Tonciu și Roxana Nemeș! "Ești o vulpiță foarte mică, șireată!"

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Sfatul zilei de astăzi, luni 30 noiembrie 2020. Leii, predispuși la accidente

Maurice Munteanu a desființat-o total pe Xonia! "Este o nenorociere și de-o pocenie rară!"

Horoscop zilnic luni, 30 noiembrie 2020! Nativii zodiei Fecioară primesc o propunere promițătoare!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 1 decembrie 2020. Nativii zodiei Scorpion trebuie să riște mai mult!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri