Daca vrei o alternativa pentru branza, iaurt si smantana, prepara smantana de caju.
Smantana raw se face din caju.
Aveti nevoie de:
250g caju
Zeama de la o jumatate de lamaie
O lingurita sare de Himalaya
O lingurita otet de mere
Aproximativ 150 ml apa
Puneti caju la inmuiat patru ore, dupa care scurgeti, clatiti si le puneti in blender (Thermomix). Adaugati si restul ingredientelor si mixati incet pana se amesteca, dupa care cresteti viteza.
Gustul si aspectul chiar sunt similare cu smantana clasica. O puteti servi pe paine, ii puteti adauga verdeata sau o puteti folosi in ciorbe. Data viitoare o sa va arat o ciorba facuta cu aceasta smantana.
Sursa: carmennegoita.com
Smantana raw se face din caju.
Aveti nevoie de:
250g caju
Zeama de la o jumatate de lamaie
O lingurita sare de Himalaya
O lingurita otet de mere
Aproximativ 150 ml apa
Puneti caju la inmuiat patru ore, dupa care scurgeti, clatiti si
le puneti in blender (Thermomix). Adaugati si restul ingredientelor si mixati incet pana se amesteca, dupa care cresteti viteza. Gustul si aspectul chiar sunt similare cu smantana clasica. O puteti servi pe paine, ii puteti adauga verdeata sau o puteti folosi in ciorbe. Data viitoare o sa va arat o ciorba facuta cu aceasta smantana.
Sursa:
carmennegoita.com Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro