Premiera mondiala FAN - 15 aprilie 2016! Shah Rukh Khan vine in Romania


Premiera mondiala FAN - 15 aprilie 2016! Shah Rukh Khan vine in Romania

SINOPSIS

Într-o lume a etichetelor, uităm foarte uşor cine sunt cei care i-au transformat în staruri, superstaruri şi megastaruri pe sportivi, pe cântăreţii pop şi pe actorii chipeşi – FANII. Fiecare FAN are propria sa relaţie personală cu eroul său – este aproape ca o poveste de dragoste.

FAN este povestea lui Gaurav (Shah Rukh Khan), un tânăr de 20 şi ceva de ani, a cărui lume se învârte în jurul mega-starului de cinema Aryan Khanna (Shah Rukh Khan) sau… “Dumnezeu”, aşa cum îl numeşte el.

De pe străzile lăturalnice din Delhi, tânărul Gaurav porneşte într-o călătorie spre oraşul viselor, Mumbai, pentru a-i ura idolului său la mulţi ani, cu ocazia zilei sale de naştere. La urma urmei, este cel mai mare fan al lui Aryan şi chiar seamănă izbitor cu acesta. Prin urmare, cât de greu ar putea fi pentru Gaurav, cel mai mare fan din lume, să obţină o întâlnire cu cel mai mare star din lume?

Când lucrurile nu merg conform planului, dragostea si pasiunea lui Gaurav pentru “Dumnezeul” lui se transformă într-o obsesie periculoasă ,care depăşeşte limitele firescului.

În acest film intens, care te va ţine cu sufletul la gură, se analizează personalităţile şi caracterele celor doi, Gaurav şi Aryan. Aceştia descoperă, în ei înşişi, OAMENI despre a căror existenţă  nici nu ştiau. Vei ajunge sa te întrebi de care dintre aceştia să îţi fie milă şi pe care să îl susţii. Dar oare poţi alege? La urma urmei, şi superstarurile sunt tot oameni, dar fiecare dintre noi este, de asemenea, un fan.

Genul filmului

Dramă | Thriller

Echipa filmului

În rolul principal: Shah Rukh Khan
Regia: Maneesh Sharma
Scenariul: Habib Faisal
Producător: Aditya Chopra
Distribuitor mondial: Yash Raj Films


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri