Prajitura Regina Maria. Asa faci cel mai bun desert


Prajitura zeci de ani, Regina Maria, este o delicioasa prajitura de casa, un desert din caietul bunicii, pe care toata lumea il va adora de la prima gustare.

Prajitura Regina Maria este o delicioasa de casa cu crema fina, cu doua tipuri de blat, unul fiind cu nuca de cocos.

Iata reteta:

Pentru primul blat:

6 oua;
7 linguri de zahar;
2 linguri apa;
7 linguri de faina;
Pentru al doilea blat

Citeste si: Brioşe cu inimă caldă. Sunt delicioase!

Citeste si: Salată grecească “5 minute”. Gustoasă, ieftină si sănătoasă

Citeste si: Prăjitura "7 lei" - Desert cu mere şi scorţişoară

6 oua;
250 grame zahar;
150 grame nuca de cocos;
2 linguri de faina
Ingrediente pentru crema
6 galbenusuri;
8 linguri de zahar pudra + inca 4 linguri;
300 g unt;
esenta de vanilie

Modul de preparare:

Pentru primul blat se bat spuma 6 albusuri cu 7 linguri de zahar, 2 linguri apa. Apoi se adauga 6 galbenusuri si 7 linguri de faina. Se coace in tava unsa si infainata. Pentru blatul al doilea se despart ouale, iar 6 albusuri se bat spuma cu 250 g zahar, apoi se adauga 150 gr nuca de cocos si 2 linguri de faina. Se coace la fel ca primul blat. Blaturile se lasa la racit la temperatura camerei.

DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Doamnelor, priviţi şi suspinaţi! Aceasta este colecţia fabuloasă de încălţări a Adelinei Pestriţu! FOTO!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri

Setări confidențialitate