Prajitura Regina Maria. Asa faci cel mai bun desert


Prajitura zeci de ani, Regina Maria, este o delicioasa prajitura de casa, un desert din caietul bunicii, pe care toata lumea il va adora de la prima gustare.

Prajitura Regina Maria este o delicioasa de casa cu crema fina, cu doua tipuri de blat, unul fiind cu nuca de cocos.

Iata reteta:

Pentru primul blat:

6 oua;
7 linguri de zahar;
2 linguri apa;
7 linguri de faina;
Pentru al doilea blat

Citeste si: Brioşe cu inimă caldă. Sunt delicioase!

Citeste si: Salată grecească “5 minute”. Gustoasă, ieftină si sănătoasă

Citeste si: Prăjitura "7 lei" - Desert cu mere şi scorţişoară

6 oua;
250 grame zahar;
150 grame nuca de cocos;
2 linguri de faina
Ingrediente pentru crema
6 galbenusuri;
8 linguri de zahar pudra + inca 4 linguri;
300 g unt;
esenta de vanilie

Modul de preparare:

Pentru primul blat se bat spuma 6 albusuri cu 7 linguri de zahar, 2 linguri apa. Apoi se adauga 6 galbenusuri si 7 linguri de faina. Se coace in tava unsa si infainata. Pentru blatul al doilea se despart ouale, iar 6 albusuri se bat spuma cu 250 g zahar, apoi se adauga 150 gr nuca de cocos si 2 linguri de faina. Se coace la fel ca primul blat. Blaturile se lasa la racit la temperatura camerei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea Dragostei, declarație cutremurătoare: ”Am fost amenințată că o sa vină să-mi ia copilul”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri